Informatikë (Arsimor) - CIkli I - 2012

 

PLANPROGRAMI NË CIKLIN E PARË

 
Viti
2012
Fakulteti
FSHMN
Programi studimor
INFORMATIKE
Drejtimi
ARSIMOR
 
Semestri
I
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FNI001 O HYRJE NE IT 5
FNI002 O PROGRAMIMI 1 7
FNI003 O QARQET LOGJIKE 1 6
LPM001 O KALKULUS 1 5
LPM002 O STRUKTURAT DISKRETE 1 5
    LËNDË ZGJEDHORE 2
LPA003 Z GJUHE ANGLEZE 1 2
LPG003 Z GJUHE GJERMANE 1 2
LPF003 Z GJUHE FRENGE 1 2
 
Semestri
II
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FNI101 O PROGRAMIMI 2 7
FNI102 O QARQET LOGJIKE 2 7
LPM101 O KALKULUS 2 5
LPM102 O STRUKTURAT DISKRETE 2 5
    LËNDË ZGJEDHORE 4
    LËNDË ZGJEDHORE 2
LPA103 Z GJUHE ANGLEZE 2 2
LPG103 Z GJUHE GJERMANE 2 2
LPF103 Z GJUHE FRENGE 2 2
FNI103 Z APLIKACIONET KOMPJUTERIKE 4
FNI104 Z INTERNET 4
 
Semestri
III
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FNI201 O STRUKTURAT E TË DHËNAVE 6
FNI202 O BAZAT E TË DHËNAVE 6
FNI203 O ARKITEKTURA E KOMPJUTERËVE 6
LPM201 O PROBABILITET DHE STATISTIKË 4
    LËNDË ZGJEDHORE 4
    LËNDË ZGJEDHORE 4
LPM202 Z KALKULUS 3 4
FNI0Z1 Z FIZIKE 4
LPM205 Z STRUKTURAT DISKRETE 3 4
FNI204 Z WEB DIZAJN 4
 
Semestri
IV
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FNI301 O PROGRAMIMI NË OBJEKTE DHE VIZUEL 6
FNI302 O SISTEMET OPERATIVE 6
FNI303 O TEKNOLOGJITË MULTIMEDIALE 6
FNI304 O E- BIZNES 5
    LËNDË ZGJEDHORE 5
    LËNDË ZGJEDHORE NGA LISTA E PËRGJITH. E FAKUL. 2
FNI1Z1 Z TEORIA E ALGORITMEVE 5
  Z SHKRIM AKADEMIK 5
 
Semestri
V
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FNI401 O RRJETAT KOMPJUTERIKE 6
FNI402 O INXHINIERIA SOFTUERIKE 6
LPP004 O PEDAGOGJI ME DIDAKTIKË 2
    LËNDË ZGJEDHORE 7
    LËNDË ZGJEDHORE 7
    LËNDË ZGJEDHORE NGA LISTA E PËRGJITH. E FAKUL. 2
FNI2Z1 Z WEB PROGRAMIM 7
FNI3Z1 Z ITERAKSIONI NJERI-KOMPJUTER 7
FNI3Z2 Z SOFTUER APLIKATIV 7
LPM207   ETIKA NE IT 7
 
Semestri
VI
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FNI501 O GRAFIKA KOMPJUTERIKE 6
FNI502 O MESIMI ELEKTRONIK 7
FNI506 O PSIKOLOGJI 2
    LËNDË ZGJEDHORE 6
    LËNDË ZGJEDHORE 6
    LËNDË ZGJEDHORE NGA LISTA E PËRGJITH. E FAKUL. 3
FNI6Z0 Z TEORIJA E INFORMACIONEVE 6
FNI6Z1 Z KOMPJUTERET NE ARSIM 6
FNI1Z2 Z MODELIM DHE SIMULIM 6
FNI6Z1 Z SISTEMET E INFORMACIONIT 6
FNI2Z2 Z SISTEMI OPER. I RRJETAVE DHE SOFTUERI I RRJETAVE 6
 
Semestri
VII
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FNI601 O SOFTUER ARSIMOR 6
FNI602 O METODIKA E MËSIMDHËNIES NË INFORMATIKË 5
FNI603 O MESIMI NE DISTANCE 6
    LËNDË ZGJEDHORE  
    LËNDË ZGJEDHORE  
    LËNDË ZGJEDHORE NGA LISTA E PËRGJITH. E FAKUL.  
FNI0Z3 Z TEORIA E KODIMIT DHE KRIPTOGRAFIA 5
FNI1Z3 Z SISTEMET E KOMUNIKIMIT DHE TEKNOLO. NË ARSIM 5
FNI2Z3 Z PËRPUNIMI DIGJITAL I SINJALIT 5
FNI3Z3 Z PROGRAMIMI I LOJRAVE KOMPJUTERIKE 5
 
Semestri
VIII
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FNI702 O MENAXHIMI ME RRJETAT KOMPJUTERIKE 5
FNI701 O MENAXHIMI ME PROJEKTET SOFTUERIKE 5
FNI703 O METODAT E INTELEGJENCES BIZNISORE 4
FNI704 O PUNIMI I DIPLOMËS 6
    LËNDË ZGJEDHORE 4
    LËNDË ZGJEDHORE 4
    LËNDË ZGJEDHORE NGA LISTA E PËRGJITH. E FAKUL. 2
FNI2Z4 Z TEKNOLOGJITE PA TEL 4
FNI3Z4 Z SISTEMET KOMPJUTERIKE NË ARSIM 4
FNI3Z5 Z INTELIGJENCA ARTIFICIALE 4
  FNI1Z4 Z PROGRAMIM NË MATLAB 4
  • email Email shokëve
  • print Printo
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image Në Universitetin e Tetovës filluan punimet e Konferencës IV Shkencore Ndërkombëtare të Fakultetit të
image Studentët e vitit të dytë të Fakultetit të Kulturës Fizike dhe studentët e programit
image Me pikëllim të thellë e morëm lajmin për ndarjen nga jeta të profesorit tonë,
image Të nderuar besimtarë të fesë islame,    Është një kënaqësi dhe privilegj për mua, që
image Rektori i Universitetit të Tetovës, Prof. Dr. Vullnet Ameti, në kabinetin e tij priti