Kimi analitike me mbrojtje të ambientit - Cikli II - 2008

 

PLANPROGRAMI NË CIKLIN E DYTË

 
Viti
2008
Fakulteti
FSHMN
Programi studimor
Kimi
Drejtimi
Kimi analitike me mbrojtje të ambientit
 
Semestri
I
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
  O Metodologjia e hulumtimeve shkencore 5
  O Metodat për përcaktimin e strukturës së molekulave 5
  Z Lëndë Zgjedhore 5
  Z Lëndë Zgjedhore 5
  Z Lëndë Zgjedhore 5
  Z Lëndë Zgjedhore 5
 
Semestri
II
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
  Z Lëndë Zgjedhore  
  Z Lëndë Zgjedhore  
  O Tema e magjistraturës 20
    Lëndë Zgjedhore  
  Z Metodat spektrometrike 5
  Z Metodat kromatografike 5
  Z Metodat elektroanalitike 5
  Z Analiza biokimike-klinike 5
  Z Kimia analitike e ambientit 5
  Z Ndotja dhe trajtimi i ujërave të ndotur 5
  Z Kimia e ambientit 5
  Z Toksikologjia e ambientit 5
  Z Politika e menaxhimit të ambientit 5
  • email Email shokëve
  • print Printo
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image   Me vizitën në Muzeun Historik të Universitetit të Tetovës në fshatin Poroj, homazhet te
image Albanologia e shquar kineze, njëherit edhe profesoreshë në Fakultetin e Gjuhëve në Universitetin e
image   Rektori i UT-së, Prof. Dr. Vullnet Ameti: Profesor  Remzi Nesimi doajen i arsimit dhe
image   Rektori i Universitetit të Tetovës, Prof. Dr. Vullnet Ameti, mori pjesë në shënimin e
image Rektori i Universitetit të Tetovës, Prof. Dr. Vullnet Ameti, u shpall Ambasador i Paqes