Kimi inorganike me kimi fizike - Cikli II - 2008

 

PLANPROGRAMI NË CIKLIN E DYTË

 
Viti
2008
Fakulteti
FSHMN
Programi studimor
Kimi
Drejtimi
Kimi inorganike me kimi fizike
 
Semestri
I
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
  O Metodologjia e hulumtimeve shkencore 5
  O Metodat për përcaktimin e strukturës së molekulave 5
  Z Lëndë Zgjedhore 5
  Z Lëndë Zgjedhore 5
  Z Lëndë Zgjedhore 5
  Z Lëndë Zgjedhore 5
 
Semestri
II
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
  Z Lëndë Zgjedhore 5
  Z Lëndë Zgjedhore 5
  O Tema e magjistraturës 20
    Lëndë Zgjedhore  
  Z Kimia koordinative 5
  Z Kursi i lartë i kimisë inorganike 5
  Z Metodat për përcaktimin e strukturës së komponimeve inorganike 5
  Z Steroikimia e komponimeve inorganike 5
  Z Mekanizmi i reaksioneve inorganike 5
  Z Kimia e elementeve të rrallë 5
  Z Kapituj të zgjedhur nga teknologjia kimike 5
  Z Mineralogjia dhe kristalografia 5
  Z Kinetika e proceseve elektrodike 5
  Z Konceptet moderne për katalizatorët 5
  Z Termodinamika e proceseve elektrodike 5
  Z Shkenca e materialeve 5
  Z Shkenca e korozionit dhe mbrojtja nga korozioni 5
  • email Email shokëve
  • print Printo
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image Në ambientet e Fakultetit Ekonomik të Universitetit të Tetovës sot u bë promovimi i
image Në Universitetin e Tetovës, më 19 shkurt 2018, u promovua libri “TERRITORI I LUFTËS
image Kolegji AAB, në partneritet me Universitetin e Tetovës, Universitetin "Ismail Qemali" në Vlorë, Universitetin
image   Me vizitën në Muzeun Historik të Universitetit të Tetovës në fshatin Poroj, homazhet te
image Albanologia e shquar kineze, njëherit edhe profesoreshë në Fakultetin e Gjuhëve në Universitetin e