Kimi organike me biokimi - Cikli II - 2008

 

PLANPROGRAMI NË CIKLIN E DYTË

 
Viti
2008
Fakulteti
FSHMN
Programi studimor
Kimi
Drejtimi
Kimi organike me biokimi
 
Semestri
I
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
  O Metodologjia e hulumtimeve shkencore 5
  O Metodat për përcaktimin e strukturës së molekulave 5
  Z Lëndë Zgjedhore 5
  Z Lëndë Zgjedhore 5
  Z Lëndë Zgjedhore 5
  Z Lëndë Zgjedhore 5
 
Semestri
II
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
  Z Lëndë Zgjedhore 5
  Z Lëndë Zgjedhore 5
  O Tema e magjistraturës 20
    Lëndë Zgjedhore  
  Z Metodat për analizën e kristaleve 5
  Z Kurs i lartë i kimisë organike teorike 5
  Z Kursi i avansuar i kimisë heterociklike 5
  Z Trendet bashkëkohore në sintezën organike 5
  Z Kimia e komponimeve organometalike 5
  Z Stereokimia organike 5
  Z Njohuritë molekulare dhe kimia supramolekulare 5
  Z Biokimia e sheqernave dhe metabolizmi i tyre 5
  Z Biokimia e molekulave më të rëndësishme 5
  Z Zbatimi i GC-MS në përcaktimin e strukturës së peptideve 5
  Z Kimia e polimerëve 5
  • email Email shokëve
  • print Printo
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image “Sfidat e sigurisë dhe standardet universale në procesin e integrimit  euroatlantik”, ishte tema e
image Një delegacion i Universitetit të Tetovës, nga Parlamenti Studentor dhe Qendra për shërbime studentore
image Fakulteti i Shkencave të Mjekësisë i Universitetit të Tetovës, 14 Nëntorit - Ditës ndërkombëtare 
image Një delegacion nga Universiteti “Onsekiz Mart”, nga Çanakalaja e Republikës së Turqisë, i kryesuar
image Në Universitetin e Tetovës u prezantua programi Fulbright Scholar nga Ambasada e Shteteve të