Orari i aktiviteteve (regjistrimeve dhe testimeve), semestri veror 2015/2016

Gjuhët në dispozicion:

1)Gjuhe angleze,

Niveli 1,2 dhe 3 ( A1,A2,B1, të CEFRL-Common European Framework for Languages )

2)Gjuhë gjermane, A1, A2, 3) Gjuhë shqipe ( A1/A1, 4) Gjuhe frënge,A1,A2, 5) Gjuhë Italiane:A1,A2

Nivelet sipas  CEFRL- Common European Framework for Languages)

Regjistrimet fillojnë me datë: 1/02/2016 dhe mbarojnë me datë 29/02/2016

Vendi i regjistrimit: Administrata e Fakultetit Filologjik

Fillimi i kurseve: 1/03/2016, Mbarimi: 30/05/2016

 

*Certifikatat ndërkombëtarisht të njohura: TOEFL ( Test of English as a Foreign Language ( Paper Based Test), ÖSD (Österreichisches Sprach Diplom), DELF 1+2, TOEIC ( Test of English for International Communication)

Regjistrimet për TOEFL, bëhen në linkun: sta-edu.com, ikona për Maqedoninë.

Pagesa realizohet në formë elektronike dhe kushton 70 Euro (efektuohet ONLINE dy javë para mbajtjes së testit, në konsultim me përgjegjësin ).

Organizimi kurseve parapërgaditore  më kohëzgjatje 1 mujore, në ambientet e USHT.

Fillimi i regjistrimeve: LINK I HAPUR ( online, në linkun e sipërshënuar)

Mbarimi i regjistrimeve:

Fillimi i kursit trajnues për TOEFL, 01/04/2016 deri më: 30/04/2016

Data e mbajtjes së testimit TOEFL:  15/05/2016 (  ...të konfirmohet  )

*Regjistrimet për  Çertifikatat ÖSD, DELF 1+2, bëhen tek koordinatorët e degëve përkatëse, gjëgjësisht,

 Depatamentit të gjuhës gjermane, frënge dhe italiane

Fillimi i regjistrimeve: I HAPUR 

Mbarimi i regjistrimeve:

Data e mbajtjes së testimit ( në konsultim me katedrat përkatëse )

Datat e mbajtjes së testit ÖSD (Österreichisches  Sprach Diplom-Katedra e Gjuhës dhe Letërsisë Gjermane, në bashkëpunim me Ambasadën e Republikës së Austrisë në Shkup )

Afatet:

13/02/2016,   12/03/2016,   09/04/2016,  21/05/2016,   18/06/2016,   24/09/2016,

22/10/2016,   19/11/2016,  17/12/2016

·         Kurse të Gjuhës Shqipe për joshqiptarë:

Për informacione, regjistrim dhe pagesë, drejtohuni tek administrata  e Filologjikut

Regjistrimet fillojnë me datë: 1/02/2016 dhe mbarojnë me datë 29/02/2016

Vendi i regjistrimit: Administrata e Fakultetit Filologjik

Fillimi i kurseve: 1/03/2016, Mbarimi: 30/05/2016

 

Drejtori i Qendrës së gjuhëve: Dr.sc.phil. Florim V. AJDINI

  • email Email shokëve
  • print Printo
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image Në Universitetin e Tetovës i filloi punimet Konferenca e Pestë Ndërkombëtare Ballkanike e Shkencave
image Studentët e Fakultetit të Arteve të Universitetit të Tetovës organizuan koncert vjetor me muzikë
image Absolventët e Universitetit të Tetovës, të gjeneratës 2017/2018, në prag të përfundimit të studimeve
image Profesori i Fakultetit të Inxhinierisë  Ushqimore, Prof. Dr. Gokhan Durmaz nga Universiteti Inonu nga
image Në Fakultetin Filologjik të Universitetit të Tetovës u bë promovimi i 12 numrave të