Dirigjim - Cikli I - 2013

 

PLANPROGRAMI NË CIKLIN E PARË

 
Viti
2013
Fakulteti
ARTEVE
Programi studimor
ARTI  MUZIKORE
Drejtimi
DIRIGJENT
 
Semestri
I
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FAM014 O Dirigjim 1 4
FAM001 O Piano 1 2
FAM036 O Harmoni 1 4
FAM031 O Solfexho 1 4
FAM050 O Polifoni vokale  1 4
FAM003 O Kendim koral 1 2
FAM032 O Histori muzike 1 3
FAM068 Z Psikologji 4
FAM069 Z Pedagogji 4
FAM043 Z Notografim kompjuterik 1 4
    Studenti në një semestër regjistron 30  ECTS - kredi  
 
Semestri
II
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FAM114 O Dirigjim 2 4
FAM101 O Piano 2 2
FAM136 O Harmoni 2 4
FAM131 O Solfexho 2 4
FAM150 O Polifoni vokale 2 4
FAM103 O Kendim koral 2 2
FAM132 O Histori muzike 2 3
FAM068 Z Psikologji 4
FAM069 Z Pedagogji 4
FAM043 Z Notografim kompjuterik 2 4
    Studenti në një vit akademin regjistron 60  ECTS - kredi  
 
Semestri
III
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FAM214 O Dirigjim 3 4
FAM236 O Harmoni-3 4
FAM051 O Polifoni instrumentale1 4
FAM201 O Piano 3 2
FAM203 O Kendim koral 3 2
FAM231 O Solfexho 3 4
FAM232 O Histori muzike 3 3
    Studenti në një vit semester regjistron 30  ECTS - kredi  
 
Semestri
IV
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FAM214 O Dirigjim 4 4
FAM336 O Harmoni-4 4
FAM051 O Polifoni instrumentale2 4
FAM201 O Piano 4 2
FAM303 O Kendim koral 4 2
FAM331 O Solfexho 4 4
FAM332 O Histori muzike 4 3
  OP Lëndë e lirë zgjedhore  
    Studenti në një vit akademik regjistron 60  ECTS - kredi  
 
Semestri
V
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FAM414 O Dirigjim 5 6
FAM038 O Analiza harmonike stilistike 1 3
FAM053 O Forma muzikore 1 3
FAM046 O Lexim partiturash 1 2
FAM431 O Solfexho 5 3
FAM432 O Histori muzike  5 3
FAM052 O Njohuri instrumentesh 1 3
  OP Lëndë e lirë zghedhore  
    Studenti në një semester regjistron 30  ECTS - kredi  
 
Semestri
VI
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FAM514 O Dirigjim 6 6
FAM138 O Analiza harmonike stilistike 2 3
FAM153 O Forma muzikore 2 3
FAM146 O Lexim partiturash 2 2
FAM531 O Solfexho 6 3
FAM532 O Histori muzike  6 3
FAM152 O Njohuri instrumentesh 2 3
  OP Lëndë e lirë zghedhore  
    Studenti në një vit akademik regjistron 60  ECTS - kredi  
 
Semestri
VII
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FAM614 O Dirigjim 7 7
FAM009 O Bazat e orkestrimit 1 3
FAM253 O Forma muzikore 3 3
FAM646 O Lexim partiturash 7 2
FAM008 O Historia e estetikes se muzikes  1 3
FAM238 O Analiza harmonike stilistike 3 3
  OP Lëndë e lirë zghedhore  
    Studenti në një semester regjistron 30  ECTS - kredi  
 
Semestri
VIII
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FAM714 O Dirigjim 8 7
FAM109 O Bazat e orkestrimit 2 3
FAM353 O Forma muzikore 4 3
FAM746 O Lexim partiturash 8 2
FAM108 O Historia e estetikes se muzikes  2 3
FAM338 O Analiza harmonike stilistike 4 3
  OP Lëndë e lirë zghedhore  
   

   Pas vlerësimit të suksesshëm të bërë për temën nga ana e mentorit, tema e zgjedhur mbrohet përpara komisionit dhe nëse e mbron me sukses fiton shkallën përkatëse të lartë të profesionit ose nivel të përshtatshëm të shkallës akademike (BA) Pass, Bachelor (Bachelor of Arts-BA):Dirigjent  i diplomuar

 
  • email Email shokëve
  • print Printo
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image Në Universitetin e Tetovës filluan punimet e Konferencës IV Shkencore Ndërkombëtare të Fakultetit të
image Studentët e vitit të dytë të Fakultetit të Kulturës Fizike dhe studentët e programit
image Me pikëllim të thellë e morëm lajmin për ndarjen nga jeta të profesorit tonë,
image Të nderuar besimtarë të fesë islame,    Është një kënaqësi dhe privilegj për mua, që
image Rektori i Universitetit të Tetovës, Prof. Dr. Vullnet Ameti, në kabinetin e tij priti