Kompozim - Cikli I - 2013

 

PLANPROGRAMI NË CIKLIN E PARË

 
Viti
2013
Fakulteti
ARTEVE
Programi studimor
ARTI MUZIKORE
Drejtimi
KOMPOZIM
 
Semestri
I
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FAM018 O Kompozim 1 4
FAM001 O Polifoni vokale 1 4
FAM031 O Piano 1 2
FAM036 O Harmoni 1 4
FAM008 O Solfexho 1 2
FAM032 O Teknika kompozicionle 1 3
FAM052 O Njohuri instrumentesh  1 2
FAM068 Z Psikologji 4
FAM069 Z Pedagogji 4
FAM043 Z Notografim kompjuterik 1 4
    Studenti në një semestër regjistron 30  ECTS - kredi  
 
Semestri
II
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FAM118 O Kompozim 2 4
FAM150 O Polifoni vokale 2 4
FAM101 O Piano 2 2
FAM136 O Harmoni 2 4
FAM131 O Solfexho 2 2
FAM156 O Teknika kompozicionale 2 3
FAM152 O Njohuri instrumentesh  2 2
FAM068 Z Psikologji 4
FAM069 Z Pedagogji 4
FAM043 Z Notografim kompjuterik 2 4
    Studenti në një vit akademin regjistron 60  ECTS - kredi  
 
Semestri
III
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FAM218 O Kompozim 3 4
FAM030 O Orkestrim 1 3
FAM051 O Polifoni instrumentale 1 4
FAM236 O Harmoni-3 4
FAM256 O Teknika kompozicionale 3 3
FAM032 O Histori muzike 1 2
FAM231 O Solfexho 3 2
    Studenti në një vit semester regjistron 30  ECTS - kredi  
 
Semestri
IV
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FAM318 O Kompozim 4 4
FAM130 O Orkestrim 2 3
FAM151 O Polifoni instrumentale 2 4
FAM336 O Harmoni 4 4
FAM132 O Histori muzike  2 2
FAM356 O Teknika kompozicionale 4 3
FAM331 O Solfexho 4 2
  OP Lëndë e lirë zgjedhore  
    Studenti në një vit akademik regjistron 60  ECTS - kredi  
 
Semestri
V
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FAM418 O Kompozim 5 5
FAM230 O Orkestrim 3 3
FAM038 O Analize hrmonike 1 3
FAM053 O Forma muzikore -1 3
FAM232 O Histori muzike -3 3
FAM008 O Historia e estetikes se muzikes 1 3
  OP Lëndë e lirë zgjedhore  
    Studenti në një semester regjistron 30  ECTS - kredi  
 
Semestri
VI
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FAM518 O Kompozim  6 5
FAM330 O Orkestrim 4 3
FAM138 O Analize harmonike 2 3
FAM153 O Forma muzikore 2 3
FAM332 O Histori muzike  4 3
FAM108 O Historia e estetikes se muzikes 2 3
  OP Lëndë e lirë zgjedhore  
    Studenti në një vit akademik regjistron 60  ECTS - kredi  
 
Semestri
VII
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FAM618 O Kompozim  7 10
FAM046 O Lexim partiturash 1 2
FAM238 O Analize harmonike 3 3
FAM253 O Forma muzikore  3 3
FAM432 O Histori muzike  5 3
FAM045 O Folklor muzikore 1 2
  OP Lëndë e lirë zgjedhore  
    Studenti në një semester regjistron 30  ECTS - kredi  
 
Semestri
VIII
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FAM718 O Kompozim  8 8
FAM146 O Lexim partiturash 2 4
FAM338 O Analize harmonike 4 2
FAM353 O Forma muzikore  4 1
FAM532 O Histori muzike  6 3
FAM145 O Folklor muzikore 2 2
  OP Lëndë e lirë zgjedhore  
   

   Pas vlerësimit të suksesshëm të bërë për temën nga ana e mentorit, tema e zgjedhur mbrohet përpara komisionit dhe nëse e mbron me sukses fiton shkallën përkatëse të lartë të profesionit ose nivel të përshtatshëm të shkallës akademike (BA) Pass, Bachelor (Bachelor of Arts-BA): Kompozitor i diplomuar

 
  • email Email shokëve
  • print Printo
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image Në Universitetin e Tetovës filluan punimet e Konferencës IV Shkencore Ndërkombëtare të Fakultetit të
image Studentët e vitit të dytë të Fakultetit të Kulturës Fizike dhe studentët e programit
image Me pikëllim të thellë e morëm lajmin për ndarjen nga jeta të profesorit tonë,
image Të nderuar besimtarë të fesë islame,    Është një kënaqësi dhe privilegj për mua, që
image Rektori i Universitetit të Tetovës, Prof. Dr. Vullnet Ameti, në kabinetin e tij priti