Violë - Cikli I - 2013

 

PLANPROGRAMI NË CIKLIN E PARË

 
Viti
2013
Fakulteti
ARTEVE
Programi studimor
ARTI MUZIKORE
Drejtimi
VIOLE
 
Semestri
I
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FAM005 O Viola 1 5
FAM010 O Muzikë kamertale 1 4
FAM031 O Solfexho 1 3
FAM036 O Harmoni 1 2
FAM009 O Orkester 1 2
FAM012 O Korepetitim 1 1
FAM032 O Histori muzike 1 3
FAM068 Z Psikologji 4
FAM069 Z Pedagogji 4
FAM043 Z Notografim kompjuterik 1 4
    Studenti në një semestër regjistron 30  ECTS - kredi  
 
Semestri
II
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FAM105 O Viole 2 5
FAM110 O Muzikë kamertale 2 4
FAM131 O Solfezh 2 3
FAM136 O Harmoni 2 2
FAM109 O Orkestër 2 2
FAM112 O Korepetitim 2 1
FAM132 O Histori muzike 2 3
FAM068 Z Psikologji 4
FAM069 Z Pedagogji 4
FAM043 Z Notografim kompjuterik 2 4
    Studenti në një vit akademin regjistron 60  ECTS - kredi  
 
Semestri
III
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FAM205 O Viola 3 4
FAM210 O Muzikë kamertale 3 4
FAM209 O Orkestër 3 2
FAM212 O Korepetitim 3 1
FAM232 O Histori muzike 3 3
FAM050 O Polifoni vokale 2
FAM231 O Solfezh 3 3
    Studenti në një vit semester regjistron 30  ECTS - kredi  
 
Semestri
IV
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FAM305 O Viola 4 4
FAM310 O Muzikë kamertale 4 4
FAM309 O Orkestër 4 2
FAM312 O Korepetitim 4 1
FAM332 O Histori muzike 4 3
FAM051 O Polifoni Instrumentale 2
FAM331 O Solfexho 4 3
  OP Lëndë e lirë zgjedhore  
    Studenti në një vit akademik regjistron 60  ECTS - kredi  
 
Semestri
V
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FAM405 O Viola 5 7
FAM410 O Muzikë kamertale 5 4
FAM409 O Orkestër 5 2
FAM412 O Korepetitim 5 1
FAM432 O Histori muzike 5 3
FAM049 O Metodika e mësimdhënies e instrumenteve frymore 1 2
  OP Lëndë e lirë zgjedhore  
    Studenti në një semester regjistron 30  ECTS - kredi  
 
Semestri
VI
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FAM505 O Viola 6 7
FAM510 O Muzikë kamertale 6 4
FAM509 O Orkestër 6 2
FAM512 O Korepetitim 6 1
FAM532 O Histori Muzike 6 3
FAM149 O Metodika e mësimdhënies e instrumenteve frymore 2 2
  OP Lëndë e lirë zgjedhore  
    Studenti në një vit akademik regjistron 60  ECTS - kredi  
 
Semestri
VII
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FAM605 O Viola 7 8
FAM610 O Muzika Kamertale7 4
FAM609 O Orkestër 7 2
FAM612 O Korepetitim 7 1
FAM053 O Forma Muzikore 1 3
FAM249 O Metodika e mësimdhënies e instrumenteve frymore 3 2
  OP Lëndë e lirë zgjedhore  
    Studenti në një semester regjistron 30  ECTS - kredi  
 
Semestri
VIII
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FAM705 O Viola 8 8
FAM710 O Muzikë Kamertale 8 4
FAM709 O Orkestër 8 2
FAM712 O Korepetitim 8 1
FAM153 O Forma Muzikore 2 3
FAM349 O Metodika e mësimdhënies e instrumenteve frymore 4 2
  OP Lëndë e lirë zgjedhore  
   

   Pas vlerësimit të suksesshëm të bërë për temën nga ana e mentorit, tema e zgjedhur mbrohet përpara komisionit dhe nëse e mbron me sukses fiton shkallën përkatëse të lartë të profesionit ose nivel të përshtatshëm të shkallës akademike (BA) Pass, Bachelor (Bachelor of Arts-BA): Violist i diplomuar

 
  • email Email shokëve
  • print Printo
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image Në Universitetin e Tetovës filluan punimet e Konferencës IV Shkencore Ndërkombëtare të Fakultetit të
image Studentët e vitit të dytë të Fakultetit të Kulturës Fizike dhe studentët e programit
image Me pikëllim të thellë e morëm lajmin për ndarjen nga jeta të profesorit tonë,
image Të nderuar besimtarë të fesë islame,    Është një kënaqësi dhe privilegj për mua, që
image Rektori i Universitetit të Tetovës, Prof. Dr. Vullnet Ameti, në kabinetin e tij priti