Pedagogjik - Cikli I - 2013

 

PLANPROGRAMI NË CIKLIN E PARË

 
Viti
2013
Fakulteti
ARTEVE
Programi studimor
ARTI MUZIKORE
Drejtimi
TEORIKO PEDAGOGJIK
 
Semestri
I
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FAM031 O Solfexho1 4
FAM036 O Harmoni1 4
FAM001 O Piano1 2
FAM003 O Kendim koral 1 2
FAM032 O Histori muzike 1 3
FAM002 O Dirigjim koral  1 5
FAM048 O Teknik vokale 1 2
FAM068 Z Psikologji 4
FAM069 Z Pedagogji 4
FAM043 Z Notografim kompjuterik 1 4
    Studenti në një semestër regjistron 30  ECTS - kredi  
 
Semestri
II
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FAM131 O Solfexho2 4
FAM136 O Harmoni2 4
FAM101 O Piano2 2
FAM103 O Kendim koral 2 2
FAM132 O Histori muzike 2 3
FAM102 O Dirigjim koral  2 5
FAM148 O Teknik vokale 2 2
FAM068 Z Psikologji 4
FAM069 Z Pedagogji 4
FAM043 Z Notografim kompjuterik 2 4
    Studenti në një vit akademin regjistron 60  ECTS - kredi  
 
Semestri
III
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FAM231 O Solfxho 3 4
FAM236 O Harmoni 3 4
FAM201 O Piano3 2
FAM203 O Kendim koral 3 2
FAM050 O Polifoni vokale 1 4
FAM232 O Histori muzike 3 3
FAM052 O Njohuri instrumentesh  1 3
    Studenti në një vit semester regjistron 30  ECTS - kredi  
 
Semestri
IV
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FAM331 O Solfxho 4 4
FAM336 O Harmoni 4 4
FAM301 O Piano4 2
FAM303 O Kendim koral 4 2
FAM150 O Polifoni vokale 2 4
FAM332 O Histori muzike 4 3
FAM152 O Njohuri instrumentesh  2 3
  OP Lëndë e lirë zgjedhore  
    Studenti në një vit akademik regjistron 60  ECTS - kredi  
 
Semestri
V
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FAM431 O Solfexho 5 3
FAM403 O Kendim koral  5 2
FAM034 O Metodika e mesimit ne instrument  1 3
FAM051 O Polofoni instrumentale  1 3
FAM432 O Histori muzike 5 3
FAM057 O Bazat ne orkestracion 1 2
FAM008 O Historia e estetikes se muzikes  1 2
  OP Lëndë e lirë zgjedhore  
    Studenti në një semester regjistron 30  ECTS - kredi  
 
Semestri
VI
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FAM531 O Solfexho 6 3
FAM503 O Kendim koral  6 2
FAM134 O Metodika e mesimit te muzikes 2 3
FAM151 O Polofoni instrumentale  2 3
FAM532 O Histori Muzike 6 3
FAM157 O Bazat ne orkestracion 2 2
FAM108 O Historia e estetikes se muzikes  2 2
  OP Lëndë e lirë zgjedhore  
    Studenti në një vit akademik regjistron 60  ECTS - kredi  
 
Semestri
VII
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FAM603 O Kendim koral  7 2
FAM234 O Metodika e mesimit te muzikes  3 3
FAM038 O Analiza hrmonike 1 3
FAM053 O Forma muzikore 1 3
FAM045 O Folklor muzikore 1 2
FAM046 O Lexim partiturash 1 2
FAM025 O Punim diplome  1 8
  OP Lëndë e lirë zgjedhore  
    Studenti në një semester regjistron 30  ECTS - kredi  
 
Semestri
VIII
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FAM703 O Kendim koral  8 2
FAM334 O Metodika e mesimit te muzikes  4 3
FAM138 O Analiza hrmonike 2 3
FAM253 O Forma muzikore 2 3
FAM145 O Folklor muzikore 2 2
FAM146 O Lexim partiturash 2 2
FAM125 O Punim diplome  2 8
  OP Lëndë e lirë zgjedhore  
   

   Pas vlerësimit të suksesshëm të bërë për temën nga ana e mentorit, tema e zgjedhur mbrohet përpara komisionit dhe nëse e mbron me sukses fiton shkallën përkatëse të lartë të profesionit ose nivel të përshtatshëm të shkallës akademike (BA) Pass, Bachelor (Bachelor of Arts-BA): Pedagog i muzikës

 
  • email Email shokëve
  • print Printo
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image Në Universitetin e Tetovës filluan punimet e Konferencës IV Shkencore Ndërkombëtare të Fakultetit të
image Studentët e vitit të dytë të Fakultetit të Kulturës Fizike dhe studentët e programit
image Me pikëllim të thellë e morëm lajmin për ndarjen nga jeta të profesorit tonë,
image Të nderuar besimtarë të fesë islame,    Është një kënaqësi dhe privilegj për mua, që
image Rektori i Universitetit të Tetovës, Prof. Dr. Vullnet Ameti, në kabinetin e tij priti