24.02.2017 - Konkurs - Shkollë Verore në Slloveni

Fakulteti Ekonomik i Universitetit të Lubjanës (Slloveni), e organizon për të 18- ën herë me radhë shkollën Verore “Take the Best from East and West”, nga data 03 deri 21 korrik 2017.

Shkolla Verore e Fakultetit Ekonomik në Lubjanë është program intensiv në gjuhën angleze, dedikuar të gjithë studentëve sllovenë dhe studentëve nga rajoni, Evropa dhe më gjerë, nga të gjitha drejtimet dhe nivelet e dijes.

Gjatë tri javëve emocionuese dhe sfiduese, studentët do të ndjekin kurse, do të fitojnë njohuri në botën e biznesit slloven, përmes vizitave të kompanive të ndryshme, do zbulojnë kulturën vendase dhe do të shoqërohen me njerëz nga e gjithë bota.

Afati i fundit për aplikim është: 10 qershor 2017.

Të interesuarit që do të bëjnë aplikimin deri më 7 maj, do të përfitojnë zbritje në çmim!

Aplikimi bëhet on line në: www.ef.uni-lj.si/summerschool/.

Për më shumë informacione drejtohuni në Qendrën për Shërbime Studentore dhe Karrierë - USHT, zyra nr. 147, Fakulteti Filologjik, kati I. 

  • email Email shokëve
  • print Printo
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image Universiteti i Tetovës, përkatësisht Qendra për Paqe dhe Komunikim Transkulturor, me aktivitete të ndryshme
image Në Universitetin e Tetovës, sot u organizuan zgjedhjet për Rektor për mandatin e ardhshëm
image Kandidati për Rektor i  Universitetit të Tetovës, Prof. Dr. Vullnet Ameti, sot përpara stafit
image Studentët e Ciklit të dytë të Fakultetit të Teknologjisë Ushqimore dhe të Ushqyerit të
image Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore i Universitetit të Tetovës organizoi Konferencën e parë shkencore ndërkombëtare.