01.03.2017 - Konkurs - Master ndërkombëtar ,,Instrumentet analitike, masa&teknologjia e sensorëve” në Coburg - Gjermani

Të nderuar kolegë,

Kemi nderin t’ju informojmë se programi master ndërkombëtar katër semestral, me orar të plotë, “Instrumentet analitike, masë & teknologjia e sensorëve” (AIMS) në Universitetin e Coburgut për Shkenca Aplikative dhe Arte, në Gjermani.

Studentët duhet të kenë diplomë universitare në drejtimin e inxhinierisë dhe të paktën një vit përvojë profesionale pasuniversitare. Gjuha e mësimit është gjuha angleze dhe programi përfshin një semestër në Universitetin e Shangait për Shkencë dhe Teknologji (USST), në Kinë.

Të diplomuarit ndërkombëtarë nga e gjithë bota janë të mirëpritur t’i paraqesin aplikimet e tyre deri me 30 qershor 2017, për semestrin dimërorë.

Qëllimi e këtij programi, ofron mundësi për të mësuar në lidhje me teknologjinë e sensorëve në një mjedis profesional, i përbërë nga institutet e kërkimit të aplikuar, kampionëve globale industriale dhe kompani fillestare të teknologjisë së lartë.  

Të gjitha informacionet e nevojshme mundet t’i gjeni në adresën tonë elektronike:

https://www.hs-coburg.de/studium/master/technik-informatik/analytical-instruments-measurement-and-sensor-technology.html

Me sinqeritet,

Regina Lohde

-Sekretariat-

 


BAYHOST
Bayerisches Hochschulzentrum für Mittel-, Ost- und Südosteuropa
Bavarian Academic Centre for Central, Eastern and Southeastern Europe
Universitaetsstrasse 31,
D-93053 Regensburg
Tel.: 
+ 49 (0) 941-943-5046
Fax: 
+ 49 (0) 941-943-5051
E-Mail: 
sekretariat@bayhost.de
URL: 
www.bayhost.de

Universität Regensburg

  • email Email shokëve
  • print Printo
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image Në Universitetin e Tetovës i filloi punimet Konferenca e Pestë Ndërkombëtare Ballkanike e Shkencave
image Studentët e Fakultetit të Arteve të Universitetit të Tetovës organizuan koncert vjetor me muzikë
image Absolventët e Universitetit të Tetovës, të gjeneratës 2017/2018, në prag të përfundimit të studimeve
image Profesori i Fakultetit të Inxhinierisë  Ushqimore, Prof. Dr. Gokhan Durmaz nga Universiteti Inonu nga
image Në Fakultetin Filologjik të Universitetit të Tetovës u bë promovimi i 12 numrave të