12.06.2017 - Konkurs - Bursë për studime master

Bursat UNE International Awards për Hulumtime Pasuniversitare (Une IPRA)  janë të hapura për aplikim për të gjithë studentët  e huaj nga e gjithë bota, të cilët kanë potencial për të studiuar në Universitetin e New England.

Bursat janë për studentët me përsosmëri akademike dhe përkushtim të lartë.

Programi ofrohet për një kohëzgjatje maksimale pre dy vjetësh për një diplomë kërkimi master, ose tre vjet për një diplomë doktorature.

Afati i fundit për paraqitje: 16 qershor 2017.

 

Më shumë informacione mund të merrni në ueb faqen: http://www.une.edu.au/research/hdr/hdr-scholarships/une-ipra-scholarship

  • email Email shokëve
  • print Printo
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image Universiteti i Tetovës, përkatësisht Qendra për Paqe dhe Komunikim Transkulturor, me aktivitete të ndryshme
image Në Universitetin e Tetovës, sot u organizuan zgjedhjet për Rektor për mandatin e ardhshëm
image Kandidati për Rektor i  Universitetit të Tetovës, Prof. Dr. Vullnet Ameti, sot përpara stafit
image Studentët e Ciklit të dytë të Fakultetit të Teknologjisë Ushqimore dhe të Ushqyerit të
image Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore i Universitetit të Tetovës organizoi Konferencën e parë shkencore ndërkombëtare.