14.06.2017 - Konkurs - Punë praktike nga qendra europiane e gjuhëve moderne

Qendra Europiane e Gjuhëve Moderne  është një qendër e cila ka ofruar trajnime që nga viti 1997. Profesionistë të rinj nga e gjithë Evropa për t’u bashkuar me ekipin e saj, e kanë përforcuar  rolin e Qendres si një vend bashkëpunimi ndërkombëtar dhe promovimin e një atmosfere të të mësuarit  ndërkulturor. Trajnimet zgjasin në përgjithësi 6 muaj, 2 herë në vit. Kanditatët e zgjedhur mund të zgjedhin fushën e tyre të trajnimit, si:

-Organizim i eventeve dhe takimeve (Programim)

-Dokumentacion dhe burimet (DRC)

-Faqja ueb e qendrës (WEB)

-Financa dhe administrim i përgithshëm (Administrim)

Të gjithë aplikantët duhet të jenë njohës të njërës prej gjuhëve të punës të Këshillit të Evropës      (gjuhë angleze ose gjuhë frenge), edhe pse njohja e të dyjave është e dobishme dhe mund të jetë një plus që bën dallimin në përzgjedhjen e aplikantëve. Ata duhet të jenë fleksibil, të organizuar mirë dhe të jenë të aftë të punojnë në ekip ndërkombëtar.

Afati i aplikimit është deri me 31 gusht!

 

Për më shumë informacione, si dhe për të aplikuar, vizitoni faqen zyrtare në linkun më poshtë: http://www.ecml.at/Aboutus/Traineeship/Applicationform/tabid/1795/Default.aspx

  • email Email shokëve
  • print Printo
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image Në Universitetin e Tetovës, prej sot ka filluar afati i tretë i rregullt i
image Me një ceremoni solemne, sot në amfiteatrin e Universitetit të Tetovës u bë pritja
image Në Universitetin e Tetovës, sot i filloi punimet Konferenca e Parë Ndërkombëtare për Biodiversitetin
image Ish Rektori i UT-së, njëherit profesor i Anatomisë, Prof.Dr. Sadi Bexheti, i cili ligjëron
image Në Universitetin e Tetovës vijon procesi i aplikimit për regjistrimin e studentëve të rinj,