10.11.2017 - Konkurs - Akademia Diplomatike e Vjenës

Shkolla për studime ndërkombëtare në Vjenë organizon studime në fushën e diplomacisë në Akademinë Diplomatike në Vjenë për vitin akademik 2018-2019.

Akademia Diplomatike është një shkollë profesionale pasuniversitare e dedikuar për përgatitjen e studentëve të nivelit Bachelor  për karrierë ndërkombëtare dhe pozita udhëheqëse në organizatat ndërkombëtare, në BE, në shërbimin publik dhe në biznesin ndërkombëtar.

Fushat kryesore të trajnimit përfshijnë: marrëdhëniet ndërkombëtare, shkencat politike, të drejtën ndërkombëtare dhe të BE-së, ekonominë, historinë dhe gjuhët.

Të gjitha informatat e nevojshme, si dhe formularët për aplikim mund ti gjeni në web faqen zyrtare :

www.da-vienna.ac.at 

 

ose mund të drejtoheni në Qendrën për Shërbime Studentore dhe Karrierë - UT, zyra nr. 147, Fakulteti Filologjik, kati I.

  • email Email shokëve
  • print Printo
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image Në ambientet e Fakultetit Ekonomik të Universitetit të Tetovës sot u bë promovimi i
image Në Universitetin e Tetovës, më 19 shkurt 2018, u promovua libri “TERRITORI I LUFTËS
image Kolegji AAB, në partneritet me Universitetin e Tetovës, Universitetin "Ismail Qemali" në Vlorë, Universitetin
image   Me vizitën në Muzeun Historik të Universitetit të Tetovës në fshatin Poroj, homazhet te
image Albanologia e shquar kineze, njëherit edhe profesoreshë në Fakultetin e Gjuhëve në Universitetin e