28.11.2017 - Konkurs - Çmimi Ndërkombëtar Siena

Çmimi ndërkombëtar për fotografi Siena është një garë për fotografi më të mirë, me pjesëmarrje të lartë në nivel ndërkombëtar. Edicioni i vitit 2017 ka pranuar rreth 50.000 imazhe nga fotografë amatorë dhe profesionistë nga 161 vende të botës.

Pranimi

Çmimi ndërkombëtar për fotografi Siena është një garë fotografike e hapur për profesionistë dhe fotografë joprofesionistë nga e gjithë bota. Garuesit mund të përjashtohen nga gara në rast se Komiteti Organizativ, sipas gjykimit të tij, do ta konsiderojë atë të papërputhshëm me rregullat dhe kushtet e konkurrimit.

            Çmimi

Pjesëmarrësi me rezultatin më të lartë përfundimtar do të shpallet me titullin Fotograf i Vitit i SIPA Contest 2018 dhe do të fitojë një çmim në vlerë prej 1,500.00 eurosh si shpërblim për pjesëmarrje në ceremoninë e çmimeve. Vendimi i çmimit ndërkombëtar për fotografi Siena Jurors është përfundimtar. Juria rezervon të drejtën të caktojë çmime të posaçme dhe të drejtën për të mbajtur disa çmime nëse cilësia e fotografive të paraqitura nuk është e kënaqshme. Çmimet duhet të pranohen personalisht nga fituesi në ceremoninë e çmimeve në Siena ose nga një person që i përfaqëson ata. Çmimi Pangea do t'u dorëzohet vetëm fituesve të cilët do të marrin pjesë në ceremoninë e çmimeve.

Si të aplikoni?

Për të aplikuar, ju lutemi regjistrohuni këtu.

Për më shumë informacione, ju lutemi vizitoni faqen zyrtare: https://sipacontest.com/

ose drejtohuni në Qendrën për Shërbime Studentore dhe Karrierë - UT, zyra nr. 147, Fakulteti Filologjik, kati I.

  • email Email shokëve
  • print Printo
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image   Parlamenti Studentor i Universitetit të Tetovës organizoi gara në shah. Në këto gara morën
image Përfaqësues të Ministrisë për Evropë, Integrim dhe Punë të Jashtme të Austrisë së bashku
image Fakulteti i Shkencave të Mjekësisë i Universitetit të Tetovës, në bashkëpunim me Parlamentin Studentor
image   Me rastin e 8 Marsit, ditës ndërkombëtare të gruas, Universiteti i Tetovës për të
image   Me rastin e kësaj dite të shënuar kam nder dhe kënaqësi,  t’ua përcjell urimet