06.12.2017 - Konkurs - Trajnime me pagesë nga Banka e Investimeve Nordic në Finlandë

Banka e invenstimeve Nordic është një institucion financiar ndërkombëtar në pronësi të vendeve nordike dhe baltike. Kjo bankë e përmbush mandatin e saj duke siguruar financime afatgjata për projekte që rrisin konkurrencën dhe mjedisin. Ajo operon me kushte komerciale duke ofruar njohuri dhe eksperiencë unike në industrinë financiare.

 Departamenti i kredisë dhe analizës në këtë bankë është duke kërkuar trajnues ku do të paguhen për çdo orë pune. Kjo do të jetë një mundësi shumë e mirë për to pasi do t’u mundësohet që të mësojnë dhe punojnë në ekipet me ekspertë bankarë si dhe do të kuptojnë mënyrën e funksionimit të institucioneve dhe produkteve financiare.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

-Të sigurojë të dhëna dhe përshtatje për pasqyrat financiare të qeverive lokale dhe rajonale

-Të pranojë, të strukturojë dhe të analizojë të dhënat themelore (makroekonomike dhe demografike)

-Të zhillojë sistemet (të dhënat e jashtme dhe të brendshme)

-Kryerja e rishikimit të përputhshmërisë/rishikimit të metodologjive të vlerësimit

- Kandidatët të cilët duan  të aplikojnë duhet të kenë mbaruar studimet deriplomike gjithashtu mund të jenë edhe kandidatë të cilët kanë mbaruar edhe studimet Master në  këto programe studimore:

-financa

-ekonomi,

-kontabilitet

-matematikë

-Të kenë njohuri në programet kompjuterike ( Exel, VBA, Power Pivot, SQL, Acess)

Afati i fundit për aplikim është deri më 08.12.2017!

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë online ne linkun e mëposhtëm:

https://recruit.visma.com/Public/Login/Applicant.aspx?ReturnUrl=%252fApplicant%252fApply.aspx%253fguidAssignment%253dd306ed8e-db2e-4843-b9ba-af0998f6b5e4%2526frameablegui%253d

Për më shume informacione vizitoni faqen zyrtare në linkun:

https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/AssignmentView.aspx?GuidExtSoftware=289bc683-cd28-4240-ac53-435bf177dda5&guid=D306ED8E-DB2E-4843-B9BA-AF0998F6B5E4&locId=2

  • email Email shokëve
  • print Printo
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image Në Fakultetin e Kulturës Fizike të Universitetit të Tetovës, më 21 maj 2018, u
image Në Universitetin e Tetovës i filloi punimet Konferenca e Pestë Ndërkombëtare Ballkanike e Shkencave
image Studentët e Fakultetit të Arteve të Universitetit të Tetovës organizuan koncert vjetor me muzikë
image Absolventët e Universitetit të Tetovës, të gjeneratës 2017/2018, në prag të përfundimit të studimeve
image Profesori i Fakultetit të Inxhinierisë  Ushqimore, Prof. Dr. Gokhan Durmaz nga Universiteti Inonu nga