21.12.2017 - Konkurs - Punë vullnetare për studentë

IBG është një shoqatë gjermane jofitimprurëse, e cila organizon shërbime në nivel ndërkombëtar për të rinjtë (kampe të punës) me qëllim të promovimit të paqes dhe mirëkuptimit ndërkulturor.

Projektet në kohëzgjatje prej dy ose tre javësh, paraqesin një mundësi të mirë që studentët të fitojnë përvojë ndërkombëtare,  të zhvillojnë aftësitë praktike dhe  të përmirësojnë njohuritë e tyre ndërkulturore. Me pjesëmarrjen e tyre, ata përmirësojnë aftësitë e tyre gjuhësore, bëhen më të hapur, më aktivë dhe  më të përgjegjshëm.

Projektet e ndryshme nga fusha e mirëmbajtjes së natyrës dhe mbrojtjes së mjedisit, ndërtimit dhe rinovimit, nga fusha arkeologjike, sociale ose artistike, ofrojnë një shumëllojshmëri të gjerë të punëve me potencial.

 Studentët do të pajisen me një certifikatë si dëshmi për pjesëmarrjen dhe angazhimin e tyre.

Kohëzgjatja e punës është 30 orë në javë. Në varësi të projektit, grupi përbëhet nga 6 deri në 20 vullnetarë të kombësive të ndryshme.

 

Më shumë informata rreth regjistrimit dhe participimit mund të gjenden  në faqen zyrtare: https://ibg-workcamps.org/en/workcamps ose mund të drejtoheni në Qendrën për Shërbime Studentore dhe Karrierë - UT, zyra nr. 147, Fakulteti Filologjik, kati I. 

  • email Email shokëve
  • print Printo
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image   Parlamenti Studentor i Universitetit të Tetovës organizoi gara në shah. Në këto gara morën
image Përfaqësues të Ministrisë për Evropë, Integrim dhe Punë të Jashtme të Austrisë së bashku
image Fakulteti i Shkencave të Mjekësisë i Universitetit të Tetovës, në bashkëpunim me Parlamentin Studentor
image   Me rastin e 8 Marsit, ditës ndërkombëtare të gruas, Universiteti i Tetovës për të
image   Me rastin e kësaj dite të shënuar kam nder dhe kënaqësi,  t’ua përcjell urimet