12.02.2018 - Konkurs për staf mbështetës në One.Vip

ONE VIP shpall konkurs për staf mbështetës në sallonet në: Shkup, Prilep, Kumanovë dhe Koçan.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

- Trajtimi i kërkesave të konsumatorëve;

- Ditë pune: Nga e hëna deri të premten (4 orë në ditë);

 

Kushtet e nevojshme për punë:

- Dëshira për të punuar me konsumatorët;

- Aftësi të shkëlqyera prezantimi dhe komunikimi;

- Punë me kompjuter (MS Office);

 

Dërgoni CV-në tuaj në emailin:

kariera@motivmi.mk

Afati për aplikim:

16.02.2018!

 

 

Për më shumë informacione drejtohuni në Qendrën për Shërbime Studentore dhe Karrierë - UT, zyra nr. 147, Fakulteti Filologjik, kati I.

  • email Email shokëve
  • print Printo
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image Në Universitetin e Tetovës i filloi punimet Konferenca e Pestë Ndërkombëtare Ballkanike e Shkencave
image Studentët e Fakultetit të Arteve të Universitetit të Tetovës organizuan koncert vjetor me muzikë
image Absolventët e Universitetit të Tetovës, të gjeneratës 2017/2018, në prag të përfundimit të studimeve
image Profesori i Fakultetit të Inxhinierisë  Ushqimore, Prof. Dr. Gokhan Durmaz nga Universiteti Inonu nga
image Në Fakultetin Filologjik të Universitetit të Tetovës u bë promovimi i 12 numrave të