12.02.2018 - Konkurs - My.Time në Tetovë

 

My Time - Tetovë shpall konkurs për asistent shitjeje. Kandidatët e interesuar duhet t’i plotësojnë këto kushte:

-Të kenë të përfunduar arsimin e mesëm;

-Njohje te gjuhës angleze;

-Njohje të punës me kompjuter (Microsoft Excel dhe Word)

-Aftësi të shkëlqyera komunikimi;

- Feksibiliteti;

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË:

-Shitje dhe shërbime ndaj klienteve;

-Pranimin dhe ekspozimin e mallrave në dyqanin MyTime;

-Respektimin e procedurave të shitjes në MyTime;

-Kujdesin per imazhin e kompanisë;

-Mirëmbajtja e higjienës në hapësirat e dyqanit;

-Komunikues, të sinqertë, punëtorë, puna në ekip;

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë në linkun e mëposhtëm:

https://www.mytime.mk/kariera

Afati për aplikim është deri më:

13.02.2018!

 

 Për më shumë informacione drejtohuni në Qendrën për Shërbime Studentore dhe Karrierë - UT, zyra nr. 147, Fakulteti Filologjik, kati I.

 

  • email Email shokëve
  • print Printo
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image Në Universitetin e Tetovës i filloi punimet Konferenca e Pestë Ndërkombëtare Ballkanike e Shkencave
image Studentët e Fakultetit të Arteve të Universitetit të Tetovës organizuan koncert vjetor me muzikë
image Absolventët e Universitetit të Tetovës, të gjeneratës 2017/2018, në prag të përfundimit të studimeve
image Profesori i Fakultetit të Inxhinierisë  Ushqimore, Prof. Dr. Gokhan Durmaz nga Universiteti Inonu nga
image Në Fakultetin Filologjik të Universitetit të Tetovës u bë promovimi i 12 numrave të