22.02.2018 - Konkurs - BCFN YES - Grante hulumtimi

BCFN YES 2018!

Konkursi i granteve të hulumtimit ofron mundësinë për të vënë në veprim propozime konkrete, synojnë ta bëjnë më të qëndrueshëm sistemin e agro-ushqimit (në aspektin e kushteve mjedisore, sociale, shëndetësore dhe /ose ekonomike) dhe më koherente me projektet kërkimore të BCFN.

Propozimet e hulumtimit duhet të orientohen në një ose më shumë nga fushat e mëposhtme:

-        Modele dietetike të qëndrueshme dhe të shëndetshme;

-        Bujqësia e qëndrueshme;

-        Siguria e ushqimit.

 

Konkursi inkurajon idetë e hulumtimit që mund të konsiderohen si novatore me potencialin për ndikim të lartë, për qëndrueshmërinë e sistemit agro-ushqimor dhe zbatimin e SDG-ve. Rishikimi do të bazohet në këtë faktor të inovacionit.

BCFN inkurajon dorëzimin e:

-Projekteve të reja të hulumtimit ose atyre  të vazhdueshmeve;

-Projektet e propozimeve të pafinancuara, të cilat bashkëfinancohen nga një institut kërkimor besimi, fondacion, universitet, kompani private, fonde të kapitaleve të sipërmarrjeve, investitorët e ndryshëm etj.

 

Afati i fundit për aplikim: 14 qershor 2018

 

Aplikimi:

Linku për aplikim: https://www.barillacfn.com/en/bcfnyes2017/login/

Për me shumë informacione vizitoni web faqen: https://www.barillacfn.com/en/bcfnyes2018/

 

Ose drejtohuni në Qendrën për Shërbime Studentore dhe Karrierë - UT, zyra nr. 147, Fakulteti Filologjik, kati I.

  • email Email shokëve
  • print Printo
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image Sot në Universitetin e Tetovës, përfaqësues të Ambasadës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës
image Universiteti i Tetovës në bashkëpunim me Universitetin Ndërkombëtar të Novi Pazarit, më 14. 4.
image Në kuadër të aktiviteteve për shënimin e 7 Prillit, Ditës Botërore të Shëndetësisë, më
image Ardita Osmani, studente e drejtimit studimor – Violë në Fakultetin e Arteve të Universitetit
image   Me iniciativë të profesorëve, Doc. Dr. Dashmir Idrizit dhe Prof. Assoc. Dr. Astrit Memias,