22.02.2018 - Konkurs - Bursa për kurse të gjuhës gjermane në Bavari 2018

Qendra akademike e Bavarisë BAYHOST për Evropën Qendrore, Lindore dhe Juglindore rihap konkursin për bursa për kurse të gjuhës gjermane, për  studentë dhe akademikë me njohuri themelore të gjuhës gjermane (së pakut niveli B1), nga Bosnja dhe Hercegovina, Kroacia, Maqedonia, Serbia, Sllovenia dhe Ukraina.

Bursat përfshijnë pagesë të plotë për kursin, akomodim dhe  ushqim.

Afati i fundit për aplikim është deri  më 26 mars 2018.

Informata të tjera që kanë të bëjnë me kurset verore dhe procedurën e aplikimit, mund t’i gjeni në adresën vijuese:

 http://www.uni-r.de/bayhost/english/scholarships/language-courses-in-bavaria/index.html

ose drejtohuni në Qendrën për Shërbime Studentore dhe Karrierë - UT, zyra nr. 147, Fakulteti Filologjik, kati I.

  • email Email shokëve
  • print Printo
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image Sot në Universitetin e Tetovës, përfaqësues të Ambasadës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës
image Universiteti i Tetovës në bashkëpunim me Universitetin Ndërkombëtar të Novi Pazarit, më 14. 4.
image Në kuadër të aktiviteteve për shënimin e 7 Prillit, Ditës Botërore të Shëndetësisë, më
image Ardita Osmani, studente e drejtimit studimor – Violë në Fakultetin e Arteve të Universitetit
image   Me iniciativë të profesorëve, Doc. Dr. Dashmir Idrizit dhe Prof. Assoc. Dr. Astrit Memias,