23.02.2018 - Konkurs - Work and Travel në Gjermani

 

EVIVA Employment Service më datë  05 mars-e hënë,  realizon intervistë për studentët që dëshirojnë të marrin pjesë në programin Work & Travel Germany.

Intervista do të realizohet nga stafi përgjegjës për këtë program.

Vendet e  lira të punës për studentë janë të hapura në gjithë Gjermaninë:

·       McDonalds

·       Burger King

·       parqe zbavitëse

·       pushimore

·       parqe për fëmijë

·       kopshte zoologjike dhe parqe safari

·       hotele

·       restorante

 

Vendet e lira të punës janë për pozitat në vazhdim:  punë në arkë, kuzhinë, rekreacion të fëmijëve, recepcion, higjienistë dhe të ngjashme.

Kushtet për aplikim:

·       Të jeni student;

·       Të keni njohuri të gjuhës gjermane (të paktën niveli  A2).

 

Aplikoni tani dhe planifikoni një intervistë për ta dërguar në e-mail adresën: meriton.aliu.eviva@gmail.com, të dhënat:

  • CV-në tuaj në gjermanisht me foto të bashkëngjitur
  • pasaportë të  skanuar

 

Afati i fundit për aplikim është: 02 mars 2018.

Intervista realizohet me datë: 05 mars 2018.

Për informata plotësuese kontaktoni Meriton Aliun në numrin e celularit: +389 70 743 943

ose drejtohuni në Qendrën për Shërbime Studentore dhe Karrierë - UT, zyra nr. 147, Fakulteti Filologjik, kati I.

 

  • email Email shokëve
  • print Printo
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image Studentët e Fakultetit të Arteve të Universitetit të Tetovës, më 23 maj 2018, së
image Në Fakultetin e Kulturës Fizike të Universitetit të Tetovës, më 21 maj 2018, u
image Në Universitetin e Tetovës i filloi punimet Konferenca e Pestë Ndërkombëtare Ballkanike e Shkencave
image Studentët e Fakultetit të Arteve të Universitetit të Tetovës organizuan koncert vjetor me muzikë
image Absolventët e Universitetit të Tetovës, të gjeneratës 2017/2018, në prag të përfundimit të studimeve