02.03.2018 - Konkurs - Bursa për studentët e kategorive sociale

Fondacioni LEORON shpall konkurs për ndarje të bursave - Halid Tavil, për studentë të kategorive sociale, të cilët dëshirojnë të regjistrohen ose që janë të regjistruar në studimet deridiplomike.

Bursa do të vlejë për periudhën 10 mujore, në të cilën studentët do të marrin kompensim prej 100 eurosh.

Përparësi participimi kanë studentët që janë në përkujdesje të vetëm një prindi, studentët me prind të papunë, studentët pa prindër apo pa përkujdesje prindërore, studentët me nevoja të posaçme dhe studentët shfrytëzues te kompensimit (në të holla) në bazë të ndërprerjes së marrëdhënies së punës për arsye afariste (biznesi), gjë për të cilën të ardhurat e përgjithshme në familje janë nën pagën minimale të verifikuar në Republikën e Maqedonisë.

 

Afati dhe mënyra e aplikimit

Studentët që kanë interes të aplikojnë në këtë konkurs, duhet të dërgojnë aplikimin dhe një letër motivimi në e-mail adresën khalid.scholarship@leoron.com përfundimisht më 25.03.2018.

 

Formularin e aplikimit mund ta merrni në zyrën e Qendrës për Karrierë!

Rekomandohet të dorëzohen dokumente që vërtetojnë besueshmërinë e të dhënave të vendosura në aplikacion.

Kontakt info:

Email: khalid.scholarship@leoron.com,

 Tel 02/ 3298 – 411, ext. dalje 6240, Nena Dimovska

 

      

Për më shumë informacione drejtohuni në Qendrën për Shërbime Studentore dhe Karrierë - UT, zyra nr. 147, Fakulteti Filologjik, kati I. 

  • email Email shokëve
  • print Printo
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image   Parlamenti Studentor i Universitetit të Tetovës organizoi gara në shah. Në këto gara morën
image Përfaqësues të Ministrisë për Evropë, Integrim dhe Punë të Jashtme të Austrisë së bashku
image Fakulteti i Shkencave të Mjekësisë i Universitetit të Tetovës, në bashkëpunim me Parlamentin Studentor
image   Me rastin e 8 Marsit, ditës ndërkombëtare të gruas, Universiteti i Tetovës për të
image   Me rastin e kësaj dite të shënuar kam nder dhe kënaqësi,  t’ua përcjell urimet