20.04.2018 - Konkurs - Vision Market

VISION Market është kompani e cila merret me hulumtimin e tregut në të gjithë lëmenjtë dhe ka nevojë  të angazhojë anketues nga Shkupi dhe qytetet tjera të Maqedonisë të cilët do të bëjnë anketa në terren.

Kërkojmë bashkëpunëtorë që kanë qëndrim serioz dhe përgjegjësi në punë dhe janë të gatshëm që të harxhojnë një pjesë të kohës së tyre të lirë dhe të përmbushin afatet dhe udhëzimet e dhëna.

Vlera e të ardhurave të këtij honorari varet nga angazhimi  juaj. Pagesa bëhet sipas performancës (numri i sondazheve të plotësuara siç duhet) ndërsa çmimi i një ankete varet nga vëllimi i saj dhe kompleksiteti i së njëjtës.

Sa më shumë të impenjoheni dhe sa më i lartë të jetë numri i anketuesve tuaj, aq më shumë do të rritet paga juaj.

 

Afati i fundit për aplikim është deri më 25.04.2018

 

Në qoftë se jeni të interesuar, ju mund të plotësoni fletaplikimin në këtë link :

https://www.surveymonkey.com/r/aplikacija_f

 

 

 

 

 

 

Për më shumë informacione drejtohuni në Qendrën për Shërbime Studentore dhe Karrierë - UT, zyra nr. 147, Fakulteti Filologjik, kati I.

  • email Email shokëve
  • print Printo
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image Studentët e Fakultetit të Arteve të Universitetit të Tetovës, më 23 maj 2018, së
image Në Fakultetin e Kulturës Fizike të Universitetit të Tetovës, më 21 maj 2018, u
image Në Universitetin e Tetovës i filloi punimet Konferenca e Pestë Ndërkombëtare Ballkanike e Shkencave
image Studentët e Fakultetit të Arteve të Universitetit të Tetovës organizuan koncert vjetor me muzikë
image Absolventët e Universitetit të Tetovës, të gjeneratës 2017/2018, në prag të përfundimit të studimeve