20.04.2018 - Konkurs - Makedonijalek

MAKEDONIJALEK -  Shkup punëson C++programues

Numri i vendeve të punës: 2

Kualifikimet e kërkuara:

-        Njohuri solide teknike të C++, përparësi do të konsiderohet Qt;

-        Njohuri bazike në fushën e bazave të të dhënave, përparësi do të konsiderohet PostgreSQL;

-        Do të ishte e pëlqyeshme që kandidati të ketë përvojë të mëhershme;

 

Kërkohet individ i cili di të mendojë në mënyrë progresive, dëshiron të fitojë aftësi dhe njohuri të reja si përmes punës së pavarur ashtu dhe në ekip, të japë kontributin e tij për arritjen e qëllimeve të kompanisë.

Përshkrimi i vendit të punës:

-        Punë e organizuar në  ekip dhe në mënyrë të pavarur;

-        Komunikim me klientët;

-        Qasje profesionale në detyrat dhe kryerja në kohë e të njëjtave.

 

Ofrohet mundësi për kushte të shkëlqyera pune dhe avancim profesional.

Aplikimet mund të dërgohen në e-mail adresën: vrabotuvanje@makedonijalek.com.mk

 

Për më shumë informacione drejtohuni në Qendrën për Shërbime Studentore dhe Karrierë - UT, zyra nr. 147, Fakulteti Filologjik, kati I.

 

  • email Email shokëve
  • print Printo
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image Studentët e Fakultetit të Arteve të Universitetit të Tetovës, më 23 maj 2018, së
image Në Fakultetin e Kulturës Fizike të Universitetit të Tetovës, më 21 maj 2018, u
image Në Universitetin e Tetovës i filloi punimet Konferenca e Pestë Ndërkombëtare Ballkanike e Shkencave
image Studentët e Fakultetit të Arteve të Universitetit të Tetovës organizuan koncert vjetor me muzikë
image Absolventët e Universitetit të Tetovës, të gjeneratës 2017/2018, në prag të përfundimit të studimeve