20.04.2018 - Konkurs - Stopanska Banka AD - Shkup

Stopanska banka AD - Shkup shpall konkurs për punë në fushat e mëposhtme:

- Agjent për shitje të produkteve dhe shërbimeve bankare në Qendrën e  Kontaktit 24/7 të bankës;

- Këshilltar për shitje në filialet e bankës;

- Kandidat me rezultate dhe përvojë në fushën bankare;

- Profesionist të IT-së me njohuri dhe përvojë në marketingun digjital, ueb dhe dizajn grafik;

Për aplikim online klikoni në linkun e mëposhtëm:

http://www.stb.com.mk/kariera-vo-sb/#   

Afati për aplikim është deri më 30 prill 2018 ose drejtohuni në Qendrën për Shërbime Studentore dhe Karrierë - UT, zyra nr. 147, Fakulteti Filologjik, kati I.

  • email Email shokëve
  • print Printo
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image Studentët e Fakultetit të Arteve të Universitetit të Tetovës, më 23 maj 2018, së
image Në Fakultetin e Kulturës Fizike të Universitetit të Tetovës, më 21 maj 2018, u
image Në Universitetin e Tetovës i filloi punimet Konferenca e Pestë Ndërkombëtare Ballkanike e Shkencave
image Studentët e Fakultetit të Arteve të Universitetit të Tetovës organizuan koncert vjetor me muzikë
image Absolventët e Universitetit të Tetovës, të gjeneratës 2017/2018, në prag të përfundimit të studimeve