Fillimi | Konkurset

Konkurset

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 239 | Treguar: 91 - 100

30.09.2015 - Konkurs - 1. Bursa për master nga Fondacioni Konrad Adenauer dhe 2. Spain Internship (praktikë)

      1.Fondacioni Konrad Adenauer me kënaqësi paralajmëron mundësinë për ndarje të bursave të dedikuara për përkrahje të studentëve në studimet Master në Republikën
më shumë

18.09.2015 - Bursa për studime të doktoraturës në Kopenhagë dhe Zvicër, bursa Chevening dhe bursa nga fondacioni "Casimir Pulaski"

1. Bursa për studime të doktoraturës në Universitetin e Kopenhagës Universiteti i Kopenhagës ndan bursa për studime të doktoraturës për projektin “Human-Computer Interaction and Information Visualization”. Për bursa ...
më shumë

16.09.2015 - KONKURS për regjistrimin e studentëve në afatin e tretë në ciklin e parë të studimeve në Universitetin Shtetëror të Tetovës, në vitin akademik 2015/16

  N Universiteti Shtetëror i Tetovës shpall: KONKURS  për regjistrimin e studentëve në afatin e tretë në ciklin e parë të studimeve në Universitetit Shtetëror të Tetovës ...
më shumë

16.09.2015 - КОНКУРС за запишување на трет уписен рок на прв циклус на студии на Државниот универзитет во Тетово, во учебната 2015/16

  N Државниот Универзитет во Тетово, објавува:  КОНКУРС   за запишување на трет уписен рок на прв циклус на студии на Државниот Универзитет во Тетово во учебната 2015/2016 ...
më shumë

16.09.2015 - KONKURS për regjistrimin e studentëve me korrespodencë në afatin e tretë në vitin e parë-cikli i parë i studimeve në kuadër të projektit 30/35 në vitin akademik 2015/16

  N Universiteti Shtetëror i Tetovës shpall: KONKURS  për regjistrimin e studentëve me korrespondencë në afatin e tretë në vitin e parë-cikli i parë i studimeve në ...
më shumë

16.09.2015 - КОНКУРС за запишување на вонредни студенти на трет уписен рок во прва година на прв циклус во проектот 30/35 на учебна 2015/16 година

  N Државниот Универзитет во Тетово, објавува:  КОНКУРС   за запишување на вонредни студенти на трет уписен рок во прва година на прв циклус на студии во ...
më shumë

01.09.2015 - KONKURS Për zgjedhjen-rizgjedhjen e mësimdhënësve në të gjitha thirrjet mësimore shkencore

  N Universiteti Shtetëror i Tetovës shpall: KONKURS për zgjedhjen-rizgjedhjen e mësimdhënësve në të gjitha thirrjet mësimore shkencore në Universitetin Shtetëror të Tetovës   Për më tepër, shkarko ...
më shumë

31.08.2015 - KONKURS për regjistrimin e studentëve në afatin e dytë në ciklin e parë të studimeve në Universitetin Shtetëror të Tetovës, në vitin akademik 2015/16

  N Universiteti Shtetëror i Tetovës shpall: KONKURS  për regjistrimin e studentëve në afatin e dytë në ciklin e parë të studimeve në Universitetit Shtetëror të Tetovës ...
më shumë

31.08.2015 - КОНКУРС за запишување на втор уписен рок на прв циклус на студии на Државниот универзитет во Тетово, во учебната 2015/16

  N Државниот Универзитет во Тетово, објавува:  КОНКУРС   за запишување на втор уписен рок на прв циклус на студии на Државниот Универзитет во Тетово во учебната 2015/2016 ...
më shumë

31.08.2015 - KONKURS për regjistrimin e studentëve me korrespodencë në afatin e dytë në vitin e parë-cikli i parë i studimeve në kuadër të projektit 30/35 në vitin akademik 2015/16

  N Universiteti Shtetëror i Tetovës shpall: KONKURS  për regjistrimin e studentëve me korrespondencë në afatin e dytë në vitin e parë-cikli i parë i studimeve në ...
më shumë
back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 239 | Treguar: 91 - 100
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image Universiteti i Tetovës, sot e organizoi ,,Ditën e hapur”. Ky aktivitet arsimor në hapësirat
image Studentët e Fakultetit Juridik të Universitetit të Tetovës, në kuadër të aktiviteteve të shumta,
image Në Universitetin e Tetovës, sot u organizua Konferenca e katërt shkencore ndërkombëtare me temë:
image Në kuadër të bashkëpunimit mes Universitetit të Tetovës dhe Universitetit ,,Shën Kirili dhe Metodi”,
image Profesoresha e Fakultetit të Shkencave të Shëndetit, Prof. Dr. Neriman Inanç, nga  Universiteti ,,Nuh