Fillimi | Konkurset

Konkurset

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 309 | Treguar: 11 - 20

12.02.2018 - Konkurs për staf mbështetës në One.Vip

ONE VIP shpall konkurs për staf mbështetës në sallonet në: Shkup, Prilep, Kumanovë dhe Koçan. Detyrat dhe përgjegjësitë: - Trajtimi i kërkesave të konsumatorëve; - Ditë pune: Nga
më shumë

12.02.2018 - KONKURS për zgjedhjen-rizgjedhjen e mësimdhënësve në të gjitha thirrjet mësimore shkencore

  N Universiteti i Tetovës shpall: KONKURS për zgjedhjen-rizgjedhjen e mësimdhënësve në të gjitha thirrjet mësimore shkencore në Universitetin e Tetovës   Për më tepër, shkarko dokumentin më ...
më shumë

08.02.2018 - KONKURS për zgjedhjen-rizgjedhjen e mësimdhënësve në të gjitha thirrjet mësimore shkencore

  N Universiteti i Tetovës shpall: KONKURS për zgjedhjen-rizgjedhjen e mësimdhënësve në të gjitha thirrjet mësimore shkencore në Universitetin e Tetovës   Për më tepër, shkarko dokumentin më ...
më shumë

05.02.2018 - Konkurs - Kongresi Ndërkombëtar për studentë në Universitetin Maltepe

Universiteti Maltepe në Stamboll organizon Kongresin Ndërkombëtar të Studentëve  (MUISC) për inxhinieri, shkencat natyrore, arkitekturë, dizajn, si  dhe shkollën profesionale (ENSAD 2018) më 14 dhe ...
më shumë

05.02.2018 - Konkurs - Bursa studimi master për inxhinieri strukturore

M.Sc. Menaxhimi dhe Inxhinierimi në Inxhinieri Strukturore dhe Menaxhimi i Rrezikut të Objekteve Industriale (MME-CONSTRUCT) në gjuhën angleze, është program ndërkombëtar, që u ofron studentëve ...
më shumë

05.02.2018 - Konkurs - Shkollë verore për inxhinieri civile

Universiteti RWTH Aachen organizon shkollën ndërkombëtare akademike verore për inxhinieri civile në periudhën prej 18.06.2018 deri më 29.06.2018, në Aachen të Gjermanisë. Ky  është një ...
më shumë

31.01.2018 - KONKURS për zgjedhjen-rizgjedhjen e mësimdhënësve në të gjitha thirrjet mësimore shkencore

  N Universiteti i Tetovës shpall: KONKURS për zgjedhjen-rizgjedhjen e mësimdhënësve në të gjitha thirrjet mësimore shkencore në Universitetin e Tetovës   Për më tepër, shkarko dokumentin më ...
më shumë

21.12.2017 - Konkurs - Punë vullnetare për studentë

IBG është një shoqatë gjermane jofitimprurëse, e cila organizon shërbime në nivel ndërkombëtar për të rinjtë (kampe të punës) me qëllim të promovimit të paqes ...
më shumë

07.12.2017 - Konkurs - Shkolla verore në Graz

Universiteti i Gracit në Austri organizon Shkollën Ndërkombëtare Verore Seggau, me temë: “Meditimi dhe ndryshimet në meditim - Shteti, shoqëria dhe feja”. Kjo shkollë do ...
më shumë

06.12.2017 - Konkurs - Çmimi ndërkombëtar VELUX për studentët e arkitekturës, Danimarkë 2018

Çmimi ndërkombëtar VELUX ka filluar të pranojë aplikimet për studentët e arkitekturës, të cilët mund të konkurrojnë individualisht ose në grupe, nga e gjithë bota. Qëllimi ...
më shumë
back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 309 | Treguar: 11 - 20
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image Fakulteti i Shkencave të Mjekësisë i Universitetit të Tetovës, në bashkëpunim me Parlamentin Studentor
image   Parlamenti Studentor i Universitetit të Tetovës organizoi gara në shah. Në këto gara morën
image Përfaqësues të Ministrisë për Evropë, Integrim dhe Punë të Jashtme të Austrisë së bashku
image Fakulteti i Shkencave të Mjekësisë i Universitetit të Tetovës, në bashkëpunim me Parlamentin Studentor
image   Me rastin e 8 Marsit, ditës ndërkombëtare të gruas, Universiteti i Tetovës për të