Fillimi | Konkurset

Konkurset

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 322 | Treguar: 21 - 30

22.02.2018 - Konkurs - BCFN YES - Grante hulumtimi

BCFN YES 2018! Konkursi i granteve të hulumtimit ofron mundësinë për të vënë në veprim propozime konkrete, synojnë ta bëjnë më të qëndrueshëm sistemin e
më shumë

12.02.2018 - Konkurs - My.Time në Tetovë

  My Time - Tetovë shpall konkurs për asistent shitjeje. Kandidatët e interesuar duhet t’i plotësojnë këto kushte: -Të kenë të përfunduar arsimin e mesëm; -Njohje te gjuhës ...
më shumë

12.02.2018 - Konkurs - Bursa studimi në Hungari

Qeveria hungareze shpall konkurs për programin e bursave Stipendium Hungaricum  në Universitetin Eötvös Loránd  (ELTE) që është një ndër universitetet më të mira, bazuar në ...
më shumë

12.02.2018 - Konkurs për staf mbështetës në One.Vip

ONE VIP shpall konkurs për staf mbështetës në sallonet në: Shkup, Prilep, Kumanovë dhe Koçan. Detyrat dhe përgjegjësitë: - Trajtimi i kërkesave të konsumatorëve; - Ditë pune: Nga ...
më shumë

12.02.2018 - KONKURS për zgjedhjen-rizgjedhjen e mësimdhënësve në të gjitha thirrjet mësimore shkencore

  N Universiteti i Tetovës shpall: KONKURS për zgjedhjen-rizgjedhjen e mësimdhënësve në të gjitha thirrjet mësimore shkencore në Universitetin e Tetovës   Për më tepër, shkarko dokumentin më ...
më shumë

08.02.2018 - KONKURS për zgjedhjen-rizgjedhjen e mësimdhënësve në të gjitha thirrjet mësimore shkencore

  N Universiteti i Tetovës shpall: KONKURS për zgjedhjen-rizgjedhjen e mësimdhënësve në të gjitha thirrjet mësimore shkencore në Universitetin e Tetovës   Për më tepër, shkarko dokumentin më ...
më shumë

05.02.2018 - Konkurs - Kongresi Ndërkombëtar për studentë në Universitetin Maltepe

Universiteti Maltepe në Stamboll organizon Kongresin Ndërkombëtar të Studentëve  (MUISC) për inxhinieri, shkencat natyrore, arkitekturë, dizajn, si  dhe shkollën profesionale (ENSAD 2018) më 14 dhe ...
më shumë

05.02.2018 - Konkurs - Bursa studimi master për inxhinieri strukturore

M.Sc. Menaxhimi dhe Inxhinierimi në Inxhinieri Strukturore dhe Menaxhimi i Rrezikut të Objekteve Industriale (MME-CONSTRUCT) në gjuhën angleze, është program ndërkombëtar, që u ofron studentëve ...
më shumë

05.02.2018 - Konkurs - Shkollë verore për inxhinieri civile

Universiteti RWTH Aachen organizon shkollën ndërkombëtare akademike verore për inxhinieri civile në periudhën prej 18.06.2018 deri më 29.06.2018, në Aachen të Gjermanisë. Ky  është një ...
më shumë

31.01.2018 - KONKURS për zgjedhjen-rizgjedhjen e mësimdhënësve në të gjitha thirrjet mësimore shkencore

  N Universiteti i Tetovës shpall: KONKURS për zgjedhjen-rizgjedhjen e mësimdhënësve në të gjitha thirrjet mësimore shkencore në Universitetin e Tetovës   Për më tepër, shkarko dokumentin më ...
më shumë
back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 322 | Treguar: 21 - 30
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image Në Universitetin e Tetovës i filloi punimet Konferenca e Pestë Ndërkombëtare Ballkanike e Shkencave
image Studentët e Fakultetit të Arteve të Universitetit të Tetovës organizuan koncert vjetor me muzikë
image Absolventët e Universitetit të Tetovës, të gjeneratës 2017/2018, në prag të përfundimit të studimeve
image Profesori i Fakultetit të Inxhinierisë  Ushqimore, Prof. Dr. Gokhan Durmaz nga Universiteti Inonu nga
image Në Fakultetin Filologjik të Universitetit të Tetovës u bë promovimi i 12 numrave të