Fillimi | Konkurset

Konkurset

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 322 | Treguar: 31 - 40

21.12.2017 - Konkurs - Punë vullnetare për studentë

IBG është një shoqatë gjermane jofitimprurëse, e cila organizon shërbime në nivel ndërkombëtar për të rinjtë (kampe të punës) me qëllim të promovimit të paqes
më shumë

07.12.2017 - Konkurs - Shkolla verore në Graz

Universiteti i Gracit në Austri organizon Shkollën Ndërkombëtare Verore Seggau, me temë: “Meditimi dhe ndryshimet në meditim - Shteti, shoqëria dhe feja”. Kjo shkollë do ...
më shumë

06.12.2017 - Konkurs - Çmimi ndërkombëtar VELUX për studentët e arkitekturës, Danimarkë 2018

Çmimi ndërkombëtar VELUX ka filluar të pranojë aplikimet për studentët e arkitekturës, të cilët mund të konkurrojnë individualisht ose në grupe, nga e gjithë bota. Qëllimi ...
më shumë

06.12.2017 - Konkurs - Universiteti TU Wien

Universiteti TU Wien në Austri ofron bursa studimi master në fushën e MBA Menaxhmentit për studentët nga vendet e Evropës Qendrore-Lindore ose Juglindore. Programi universitar ...
më shumë

06.12.2017 - Konkurs - Trajnime me pagesë nga Banka e Investimeve Nordic në Finlandë

Banka e invenstimeve Nordic është një institucion financiar ndërkombëtar në pronësi të vendeve nordike dhe baltike. Kjo bankë e përmbush mandatin e saj duke siguruar ...
më shumë

01.12.2017 - KONKURS për zgjedhjen-rizgjedhjen e mësimdhënësve në të gjitha thirrjet mësimore shkencore

  N Universiteti i Tetovës shpall: KONKURS për zgjedhjen-rizgjedhjen e mësimdhënësve në të gjitha thirrjet mësimore shkencore në Universitetin e Tetovës   Për më tepër, shkarko dokumentin më ...
më shumë

30.11.2017 - Konkurs - Trajnim në Sparkasse Bank

Banka Sparkasse në bashkëpunim me Universitetin e Gracit organizon programin “Best of South- East”, për ndarjen e bursave për trajnim ose punë praktike në Steiermärkische ...
më shumë

28.11.2017 - Konkurs - Çmimi Ndërkombëtar Siena

Çmimi ndërkombëtar për fotografi Siena është një garë për fotografi më të mirë, me pjesëmarrje të lartë në nivel ndërkombëtar. Edicioni i vitit 2017 ka ...
më shumë

28.11.2017 - Konkurs - Bursa nga Universiteti i Dublin-it

Departamenti i shkencave politike në Univesitetin e Dublin-it, Trinity renditet në mesin e departamenteve më të mira të shkencave politike në botë sipas vlerësimeve të ...
më shumë

28.11.2017 - Konkurs - Konferencë mbi politikat e Evropës Qëndrore dhe Lindore

Udhëheqja politike qëndron në origjinën e transformimeve të shumta që kanë ndodhur në demokraci sot si: politikat, grindjet institucionale, radikalizmi etj. Një literaturë e gjerë ...
më shumë
back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 322 | Treguar: 31 - 40
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image Në Universitetin e Tetovës i filloi punimet Konferenca e Pestë Ndërkombëtare Ballkanike e Shkencave
image Studentët e Fakultetit të Arteve të Universitetit të Tetovës organizuan koncert vjetor me muzikë
image Absolventët e Universitetit të Tetovës, të gjeneratës 2017/2018, në prag të përfundimit të studimeve
image Profesori i Fakultetit të Inxhinierisë  Ushqimore, Prof. Dr. Gokhan Durmaz nga Universiteti Inonu nga
image Në Fakultetin Filologjik të Universitetit të Tetovës u bë promovimi i 12 numrave të