Fillimi | Konkurset

Konkurset

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 322 | Treguar: 41 - 50

27.11.2017 - Konkurs - Banka Popullore e RM

KONKURS PËR PUNËSIM NË BANKËN POPULLORE TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË Në bazë të nenit 59 të Ligjit për Bankën Popullore të Republikës së Maqedonisë dhe në
më shumë

27.11.2017 - Konkurs - Bursa për master - Hamburg

Universiteti i Hamburgut ofron bursa për të gjithë kandidatët  anembanë botës të  cilët duan të ndjekin studimet e doktoraturës  me një program të strukturuar në ...
më shumë

27.11.2017 - Konkurs - Bursa masteri për studentë ndërkombëtarë - Finlandë

Universiteti i Jyvaskyla-s, ndan bursa të plota për të ndjekur programe master në Finlandë, të parapara për studentët ndërkombëtarë.             Studentët duhet të kenë diplomë bachelor ...
më shumë

27.11.2017 - Konkurs - Programi i themeluesve të rinj në Berlin

Programi i themeluesve të rinj është program i financuar në periudhë prej 1 viti për 25 sipërmarrës nga ekonomitë në zhvillim. Si pjesë të programit, ...
më shumë

23.11.2017 - Konkurs - Trajnim për studentët e diplomuar në gazetari, nga Ambasada e SHBA-ve në Shkup

Ambasada e SHBA-ve në Shkup shpall konkurs për trajnim për të gjithë studentët e diplomuar në gazetari nga Republika e Maqedonisë. Kandidatët do të trajnohen ...
më shumë

23.11.2017 - Konkurs - Punë praktike në UNSSC - Torino, Itali

Stafit i Kolegjit të Sistemit të Kombeve të Bashkuara (UNSSC) me seli në Torino, Itali, kërkon praktikantë. Aplikuesit duhet t’i materializojë aftësitë e tyre në fushën ...
më shumë

23.11.2017 - Konkurs - Potential park study 2018

Ofron mundësi revolucionare për mënyrën se si aplikoni për punë.   A pajtoheni  se kërkimi për një punë është mënyrë e lehtë, por gjetja e një pune ...
më shumë

23.11.2017 - Konkurs - Operatori Vip

One Vip kërkon kandidatë për punësim në departamentin e shitjes. Nëse dëshironi të punoni në një mjedis dinamik ndërkombëtar dhe doni të bëheni pjesë e ...
më shumë

23.11.2017 - Konkurs - Akademia dimërore për diplomaci dhe marrëdhënie ndërkombëtare

Akademia për Protokoll dhe Diplomaci fton studentët të marrin pjesë në edicionin e dytë të "Akademisë Dimërore për Diplomaci dhe Marrëdhënie Ndërkombëtare", i cili do ...
më shumë

16.11.2017 - Konkurs - Erasmus+ 2017/2018

Të nderuar studentë, shpallim të hapur konkursin për aplikim në Programin për shkëmbim ERASMUS+ për semestrin veror të vitit akademik 2017/2018. Në ueb faqen e ...
më shumë
back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 322 | Treguar: 41 - 50
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image Në Universitetin e Tetovës i filloi punimet Konferenca e Pestë Ndërkombëtare Ballkanike e Shkencave
image Studentët e Fakultetit të Arteve të Universitetit të Tetovës organizuan koncert vjetor me muzikë
image Absolventët e Universitetit të Tetovës, të gjeneratës 2017/2018, në prag të përfundimit të studimeve
image Profesori i Fakultetit të Inxhinierisë  Ushqimore, Prof. Dr. Gokhan Durmaz nga Universiteti Inonu nga
image Në Fakultetin Filologjik të Universitetit të Tetovës u bë promovimi i 12 numrave të