Fillimi | Konkurset

Konkurset

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 232 | Treguar: 51 - 60

10.03.2016 - Konkurs - Ndarja e bursave për mësimdhënësit e punësuar me kohë të pacaktuar në shkolla publike fillore/të mesme në Republikën e Maqedonisë të regjistruar në studime akademike të ciklit të dytë, ose të tretë në fushën e arsimit

Konkurs për ndarjen e bursave për mësimdhënësit e punësuar me kohë të pacaktuar në shkolla publike fillore/të mesme në Republikën e Maqedonisë të
më shumë

04.03.2016 - Konkurs - Unioni i Bizneseve Shqiptare dhe Gjermane në Gjermani

Unioni i Bizneseve Shqiptare dhe Gjermane me seli në Köln të Gjermanisë, në bashkëpunim me Odën Ekonomike Gjermano-Kosovare (OEGJK) dhe Ambasadën Gjermane në Prishtinë, shpallin ...
më shumë

04.03.2016 - Konkurs - Kongresi ndërkombëtar studentor në shkencat (BIO) mjekësore - Holandë

Komiteti Organizativ i Kongresit Ndërkombëtar të Studentëve të (bio) Shkencave Mjekësore (ISCOMS), bën thirrje për pjesëmarrje në edicionin e 23-të me radhë të Kongresit të ...
më shumë

02.02.2016 - Konkurs - Konferenca e dytë IUS për studentë të diplomuar, Sarajevë

Universiteti Ndërkombëtar i Sarajevës ofron një mundësi të shkëlqyer për studentë master dhe të doktoratës, për të marrë pjesë në Konferencën e dytë IUS: "Studimet ...
më shumë

22.02.2016 - Konkurs - 1. Bursa për kurse të gjuhës gjermane dhe 2. Shkolla verore në Kroaci

1. Bursa për kurse të gjuhës gjermane Qendra akademike e Bavarisë për Evropën Qendrore, Lindore dhe Juglindore shpall konkurs për bursa për kurse të gjuhës gjermane, për  ...
më shumë

16.02.2016 - Konkurs - Bursa nga ITB në Kinë

Instituti i Teknologjisë i Bejingut, me qëllim të promovimit të shkëmbimit ndërkombëtar të studentëve dhe komunikimit, për studentët e Universitetit të Tetovës ofron dy lloje ...
më shumë

11.02.2016 - Konkurs - 1.Bursa për studime të magjistraturës në Estoni dhe 2.Bursa nga Universiteti Maastricht në Holandë

1. Bursa Estoni Universiteti në Tartu, Estoni, shpall thirrje për aplikim për bursa në studime të  magjistraturës në gjuhën angleze edhe atë në këto programe studimore: Demokraci ...
më shumë

05.02.2016 - Konkurs - Workshop për studentët e bioetikës ne Mali Losinj, Kroaci

Komiteti organizativ i Workshop-it për studentë të bioetikës i fton të gjithë studentët e interesuar që të aplikojnë për pjesëmarrje në punëtorinë (workshop) e 12-të ...
më shumë

05.02.2016 - KONKURS Për zgjedhjen-rizgjedhjen e mësimdhënësve në të gjitha thirrjet mësimore shkencore

  N Universiteti Shtetëror i Tetovës shpall: KONKURS për zgjedhjen-rizgjedhjen e mësimdhënësve në të gjitha thirrjet mësimore shkencore në Universitetin Shtetëror të Tetovës   Për më tepër, shkarko ...
më shumë

04.02.2015 - Konkurs - Fullbright

Konkursi Fulbright për studentë për vitin akademik 2017-2018 tani është i hapur (Afati i fundit: 31 Maj, 2016), Ky është një program i përbashkët i Departamentit ...
më shumë
back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 232 | Treguar: 51 - 60
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image Më 10 mars 2017, në adresë të Universitetit të Tetovës, ka mbërritur shkresa zyrtare
image Me rastin e Ditës botërore të shëndetit oral, Fakulteti i Shkencave të Mjekësisë së
image Parlamenti Studentor i Universitetit të Tetovës, tanimë gati një muaj organizon Natën e Filmit.
image Në Universitetin e Tetovës, më 10 mars 2017, “Java e veçantë studimore”, u përmbyll
image Me rastin e Ditës botërore të veshkave, Fakulteti i Shkencave të Mjekësisë, së bashku