Fillimi | Konkurset

Konkurset

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 232 | Treguar: 61 - 70

02.02.2016 - Konkurs - Kurs për diplomaci mbrojtëse dhe protokol

Organizata rinore e traktatit të Atlantikut në Kosovë, bën thirrje për pjesëmarrje në evenimentin KYATA, kurs i lartë për diplomaci mbrojtëse dhe protokoll, 26 -
më shumë

29.01.2016 - Konkurs - Punë praktike në Universitetin "Harvard"

Qendra për internet dhe shoqëri "Berkman” në kuadër të Universitetit "Harvard" ju bën thirrje të gjithë studentëve për punë praktike gjatë verës. Puna praktike është ...
më shumë

29.01.2016 - Konkurs - Punë praktike nga "International Bar Association"

„International bar association“ në Londër, Hagë dhe Uashington është organizata më e madhe në botë në fushën e së drejtës, e cila ju bën thirrje ...
më shumë

26.01.2016 - KONKURS Për zgjedhjen-rizgjedhjen e mësimdhënësve në të gjitha thirrjet mësimore shkencore

  N Universiteti Shtetëror i Tetovës shpall: KONKURS për zgjedhjen-rizgjedhjen e mësimdhënësve në të gjitha thirrjet mësimore shkencore në Universitetin Shtetëror të Tetovës   Për më tepër, shkarko ...
më shumë

25.01.2016 - Konkurs - "Erasmus Mundus" për ekonomistë, për zhvillim rural dhe kimistë

   1. Bursat ,,Erasmus Mundus” ndahen për të diplomuarit në fushën e ekonomisë. Bëhet fjalë për program Master në gjuhën angleze, që paraqet një formë bashkëpunimi ...
më shumë

22.01.2016 - Konkurs - Shkolla verore "Oxford Spires Investment Programme" në Angli

“Oxford Spires Summer School” është një program unik i fokusuar tek investimet, ndërmarrësia dhe ekonomia. Është ideuar për profesionistë dhe studentë mbi moshën18 vjeç, të ...
më shumë

13.01.2016 - Konkurs - Punë praktike në Turqi

,,DA&MBG Architects” është një ndër studiot më të shquara arkitektonike në Stamboll. ,,DA&MBG Architects” zotëron një portfolio të plotë të projekteve të  llojeve të ndryshme ...
më shumë

29.12.2015 - KONKURS për transferimin dhe regjistrimin e studentëve në fakultete dhe njësitë akademike të USHT-së për vitin akademik 2015/16

  N Universiteti Shtetëror i Tetovës shpall: KONKURS  për transferimin dhe regjistrimin e studentëve në fakultete dhe njësitë akademike të USHT-së për vitin akademik 2015/2016     ...
më shumë

29.12.2015 - КОНКУРС за трансфер и упис на студентите на факултетите и академските единици во ДУТ за академската 2015/16 година

  N Државниот Универзитет во Тетово, објавува:  КОНКУРС   за трансфер и упис на студентите на факултетите и академските единици во ДУТ за академската 2015/2016 година       ...
më shumë

29.12.2015 - KONKURS për regjistrimin e kandidatëve për përgatitjen pedagogjike-psikologjike dhe metodike në Fakultetin Filozofik në Tetovë

  N Universiteti Shtetëror i Tetovës shpall: KONKURS  për regjistrimin e kandidatëve për përgatitjen pedagogjike-psikologjike dhe metodike në Fakultetin Filozofik në Tetovë           ...
më shumë
back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 232 | Treguar: 61 - 70
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image Më 10 mars 2017, në adresë të Universitetit të Tetovës, ka mbërritur shkresa zyrtare
image Me rastin e Ditës botërore të shëndetit oral, Fakulteti i Shkencave të Mjekësisë së
image Parlamenti Studentor i Universitetit të Tetovës, tanimë gati një muaj organizon Natën e Filmit.
image Në Universitetin e Tetovës, më 10 mars 2017, “Java e veçantë studimore”, u përmbyll
image Me rastin e Ditës botërore të veshkave, Fakulteti i Shkencave të Mjekësisë, së bashku