Fillimi | Konkurset

Konkurset

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 239 | Treguar: 71 - 80

26.01.2016 - KONKURS Për zgjedhjen-rizgjedhjen e mësimdhënësve në të gjitha thirrjet mësimore shkencore

  N Universiteti Shtetëror i Tetovës shpall: KONKURS për zgjedhjen-rizgjedhjen e mësimdhënësve në të gjitha thirrjet mësimore shkencore në Universitetin Shtetëror të Tetovës   Për më tepër, shkarko
më shumë

25.01.2016 - Konkurs - "Erasmus Mundus" për ekonomistë, për zhvillim rural dhe kimistë

   1. Bursat ,,Erasmus Mundus” ndahen për të diplomuarit në fushën e ekonomisë. Bëhet fjalë për program Master në gjuhën angleze, që paraqet një formë bashkëpunimi ...
më shumë

22.01.2016 - Konkurs - Shkolla verore "Oxford Spires Investment Programme" në Angli

“Oxford Spires Summer School” është një program unik i fokusuar tek investimet, ndërmarrësia dhe ekonomia. Është ideuar për profesionistë dhe studentë mbi moshën18 vjeç, të ...
më shumë

13.01.2016 - Konkurs - Punë praktike në Turqi

,,DA&MBG Architects” është një ndër studiot më të shquara arkitektonike në Stamboll. ,,DA&MBG Architects” zotëron një portfolio të plotë të projekteve të  llojeve të ndryshme ...
më shumë

29.12.2015 - KONKURS për transferimin dhe regjistrimin e studentëve në fakultete dhe njësitë akademike të USHT-së për vitin akademik 2015/16

  N Universiteti Shtetëror i Tetovës shpall: KONKURS  për transferimin dhe regjistrimin e studentëve në fakultete dhe njësitë akademike të USHT-së për vitin akademik 2015/2016     ...
më shumë

29.12.2015 - КОНКУРС за трансфер и упис на студентите на факултетите и академските единици во ДУТ за академската 2015/16 година

  N Државниот Универзитет во Тетово, објавува:  КОНКУРС   за трансфер и упис на студентите на факултетите и академските единици во ДУТ за академската 2015/2016 година       ...
më shumë

29.12.2015 - KONKURS për regjistrimin e kandidatëve për përgatitjen pedagogjike-psikologjike dhe metodike në Fakultetin Filozofik në Tetovë

  N Universiteti Shtetëror i Tetovës shpall: KONKURS  për regjistrimin e kandidatëve për përgatitjen pedagogjike-psikologjike dhe metodike në Fakultetin Filozofik në Tetovë           ...
më shumë

29.12.2015 - КОНКУРС за запишување на кандитати во педагошко-психолошка и методска подготовка на Филозофскиот Факултет во Тетово

  N Државниот Универзитет во Тетово, објавува:  КОНКУРС   за запишување на кандидати во педагошко-психолошка и  методска подготовка на Филозофскиот Факултет во Тетово           ...
më shumë

28.12.2015 - Konkurs - Bursa përmes programit "Erasmus Mundus"

Programi Erasmus Mundus, ju bën thirrje të gjithë studentëve të interesuar në lëmin e psikologjisë, që të aplikojnë për bursa në programin studimor ,,Mjeshtëri në ...
më shumë

28.12.2015 - Konkurs - Punë praktike në Widrow Wilson School

WOODROW WILSON SCHOOL Woodrow Wilson School – Maqedoni, si institucion arsimor është i përkushtuar për të ofruar arsimim të cilësisë së lartë për nxënësit e ...
më shumë
back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 239 | Treguar: 71 - 80
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image Në Universitetin e Tetovës, sot u organizua Konferenca e katërt shkencore ndërkombëtare me temë:
image Në kuadër të bashkëpunimit mes Universitetit të Tetovës dhe Universitetit ,,Shën Kirili dhe Metodi”,
image Profesoresha e Fakultetit të Shkencave të Shëndetit, Prof. Dr. Neriman Inanç, nga  Universiteti ,,Nuh
image   Universiteti i Tetovës filloi me prezantimin e ofertës akademike 2017/18 para maturantëve të
image Në kuadër të programit Erasmus+ për vitin akademik 2016/17, studentja Nurije Jashari nga drejtimi