Fillimi | Konkurset

Konkurset

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 232 | Treguar: 81 - 90

07.10.2015 - КОНКУРС за запишување на втор уписен рок на втор циклус на студии на Државниот универзитет во Тетово, во учебната 2015/16

  N Државниот Универзитет во Тетово, објавува:  КОНКУРС   за запишување на втор уписен рок на втор циклус на студии на Државниот Универзитет во Тетово во учебната 2015/2016
më shumë

07.10.2015 - Konkurs - Punë praktike në CNN dhe BAYER

1. Punë praktike në CNN Si-EN-EN publikon thirrje për praktikantë në zyrat në Londër. Ofrohen disa lloje të punës praktike edhe atë në fushën e sportit, ...
më shumë

01.10.2015 - Konkurs - Punë praktike në NATO dhe Coca Cola

1. Punë praktike e paguar në Coca Cola Kërkohen aplikues për në kompaninë ,,Coca Cola” në njërin nga qytetet vijuese: Atlantë, Qyteti i Meksikës, Londër, Madrid, ...
më shumë

30.09.2015 - Konkurs - 1. Bursa për master nga Fondacioni Konrad Adenauer dhe 2. Spain Internship (praktikë)

      1.Fondacioni Konrad Adenauer me kënaqësi paralajmëron mundësinë për ndarje të bursave të dedikuara për përkrahje të studentëve në studimet Master në Republikën ...
më shumë

18.09.2015 - Bursa për studime të doktoraturës në Kopenhagë dhe Zvicër, bursa Chevening dhe bursa nga fondacioni "Casimir Pulaski"

1. Bursa për studime të doktoraturës në Universitetin e Kopenhagës Universiteti i Kopenhagës ndan bursa për studime të doktoraturës për projektin “Human-Computer Interaction and Information Visualization”. Për bursa ...
më shumë

16.09.2015 - KONKURS për regjistrimin e studentëve në afatin e tretë në ciklin e parë të studimeve në Universitetin Shtetëror të Tetovës, në vitin akademik 2015/16

  N Universiteti Shtetëror i Tetovës shpall: KONKURS  për regjistrimin e studentëve në afatin e tretë në ciklin e parë të studimeve në Universitetit Shtetëror të Tetovës ...
më shumë

16.09.2015 - КОНКУРС за запишување на трет уписен рок на прв циклус на студии на Државниот универзитет во Тетово, во учебната 2015/16

  N Државниот Универзитет во Тетово, објавува:  КОНКУРС   за запишување на трет уписен рок на прв циклус на студии на Државниот Универзитет во Тетово во учебната 2015/2016 ...
më shumë

16.09.2015 - KONKURS për regjistrimin e studentëve me korrespodencë në afatin e tretë në vitin e parë-cikli i parë i studimeve në kuadër të projektit 30/35 në vitin akademik 2015/16

  N Universiteti Shtetëror i Tetovës shpall: KONKURS  për regjistrimin e studentëve me korrespondencë në afatin e tretë në vitin e parë-cikli i parë i studimeve në ...
më shumë

16.09.2015 - КОНКУРС за запишување на вонредни студенти на трет уписен рок во прва година на прв циклус во проектот 30/35 на учебна 2015/16 година

  N Државниот Универзитет во Тетово, објавува:  КОНКУРС   за запишување на вонредни студенти на трет уписен рок во прва година на прв циклус на студии во ...
më shumë

01.09.2015 - KONKURS Për zgjedhjen-rizgjedhjen e mësimdhënësve në të gjitha thirrjet mësimore shkencore

  N Universiteti Shtetëror i Tetovës shpall: KONKURS për zgjedhjen-rizgjedhjen e mësimdhënësve në të gjitha thirrjet mësimore shkencore në Universitetin Shtetëror të Tetovës   Për më tepër, shkarko ...
më shumë
back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 232 | Treguar: 81 - 90
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image Më 10 mars 2017, në adresë të Universitetit të Tetovës, ka mbërritur shkresa zyrtare
image Me rastin e Ditës botërore të shëndetit oral, Fakulteti i Shkencave të Mjekësisë së
image Parlamenti Studentor i Universitetit të Tetovës, tanimë gati një muaj organizon Natën e Filmit.
image Në Universitetin e Tetovës, më 10 mars 2017, “Java e veçantë studimore”, u përmbyll
image Me rastin e Ditës botërore të veshkave, Fakulteti i Shkencave të Mjekësisë, së bashku