Fillimi | Lajmet

Lajmet

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 839 | Treguar: 1 - 10

Universiteti i Tetovës dhe Kolegji AAB nënshkruan memorandum bashkëpunimi

image
  Universiteti i Tetovës nga Tetova dhe Kolegji AAB nga Prishtina e Republikës së Kosovës nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi. Kjo marrëveshje u nënshkrua me qëllim të zhvillimit
më shumë
image

UT dhe Kolegji AAB organizuan lojëra sportive në futboll, basketboll dhe volejboll

Fakulteti i Kulturës Fizike i Universitetit të Tetovës dhe Fakulteti i Kulturës Fizike dhe Sportit i Kolegjit AAB nga Prishtina në sallën e sporteve të ...
më shumë
image

Në UT u prezantua programi Fulbright Scholar nga Ambasada e SHBA-ve

Sot në Universitetin e Tetovës, përfaqësues të Ambasadës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës e realizuan prezantimin e programit Fulbright Scholar. Përfaqësuesi i kësaj ambasade, ...
më shumë
image

Në Preshevë u mbajt konferencë shkencore ndërkombëtare e organizuar nga Universiteti i Tetovës dhe Universiteti Ndërkombëtar i Novi Pazarit

Universiteti i Tetovës në bashkëpunim me Universitetin Ndërkombëtar të Novi Pazarit, më 14. 4. 2018, në Komunën e Preshevës e organizuan Konferencën shkencore ndërkombëtare, me ...
më shumë
image

Dr. Dane Sobek nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës ligjëroi në Universitetin e Tetovës

Në kuadër të aktiviteteve për shënimin e 7 Prillit, Ditës Botërore të Shëndetësisë, më 10 prill 2018, në hapësirat e Fakultetit të Shkencave të Mjekësisë ...
më shumë
image

Studentja e UT-së Ardita Osmani fitoi çmim në garat botërore për violë

Ardita Osmani, studente e drejtimit studimor – Violë në Fakultetin e Arteve të Universitetit të Tetovës është vlerësuar me vendin e dytë në Festivalin DAM ...
më shumë
image

Studentët e UT-së mirëpriten nga Presidenti i Shqipërisë Ilir Meta

  Me iniciativë të profesorëve, Doc. Dr. Dashmir Idrizit dhe Prof. Assoc. Dr. Astrit Memias, studentët e katedrës së Gazetarisë të Universitetit të Tetovës, javën e ...
më shumë
image

UT i filloi aktivitetet për shënimin e Ditës Botërore të Shëndetësisë

  Me rastin e 7 Prillit, Ditës Botërore të Shëndetësisë, Fakulteti i Shkencave të Mjekësisë i Universitetit të Tetovës, në bashkëpunim me Parlamentin Studentor dhe Grupin ...
më shumë
image

UT dhe Universiteti i Mjekësisë nga Tirana nënshkruan memorandum bashkëpunimi

Më 30 mars 2018, Universiteti i Tetovës dhe Universiteti i Mjekësisë nga Tirana nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi në fushën e arsimit të lartë dhe kërkimit shkencor. Marrëveshja ...
më shumë
image

Në UT u debatua për përcaktimin e prioriteteve të zhvillimeve ekonomike në Maqedoni

Në Universitetin e Tetovës, sot Fakulteti Ekonomik organizoi debat, me temë: „Përcaktimi i prioriteteve të zhvillimeve ekonomike në Republikën e Maqedonisë“. Në këtë debat morën ...
më shumë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 839 | Treguar: 1 - 10
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image   Universiteti i Tetovës nga Tetova dhe Kolegji AAB nga Prishtina e Republikës së Kosovës
image Fakulteti i Kulturës Fizike i Universitetit të Tetovës dhe Fakulteti i Kulturës Fizike dhe
image Sot në Universitetin e Tetovës, përfaqësues të Ambasadës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës
image Universiteti i Tetovës në bashkëpunim me Universitetin Ndërkombëtar të Novi Pazarit, më 14. 4.
image Në kuadër të aktiviteteve për shënimin e 7 Prillit, Ditës Botërore të Shëndetësisë, më