Fillimi | Lajmet

Lajmet

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 747 | Treguar: 91 - 100

UT organizoi Konferencë shkencore për arsimin dhe edukimin në shoqëritë me diversitet kulturor

image
Në Universitetin e Tetovës i filloi punimet Konferenca shkencore ndërkombëtare, me temë: ,,Arsimi dhe edukimi në shoqëritë me diversitet kulturor’’. Kjo konferencë u organizua nga
më shumë
image

UT organizoi Konferencën e Dytë Ndërkombëtare Botërore të Shkencave të Kimisë dhe Teknologjisë

Universiteti i Tetovës, përkatësisht Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore, në bashkëpunim me disa universitete nga Republika e Turqisë, si Universiteti Sakarya, Universiteti Sütçü Imam dhe Kongresi ...
më shumë
image

Në UT vijon cikli i ligjëratave për Zgjedhjet presidenciale në SHBA

“Zgjedhjet presidenciale në SHBA” ishte tema e ligjëratës së radhës që u mbajt më 25 tetor, në Fakultetin Juridik të Universitetit të Tetovës, nga zëvendës ...
më shumë
image

Presidenti i Republikës së Kosovës Hashim Thaçi, Doctor honoris causa i Universitetit të Tetovës

Universiteti i Tetovës, më 14 tetor 2016, Presidentin e Republikës së Kosovës, shkëlqesinë e tij Hashim Thaçi, e laureoi me titullin Doktor nderi i shkencave ...
më shumë
image

Në UT u mbajt konferenca e dytë shkencore ndërkombëtare (ICSD 2016)

Universiteti i Tetovës, në bashkëpunim me Universitetin Teknik Yildiz, Universitetin Marmara dhe Universitetin e New York-ut në Tiranë, organizuan konferencën e dytë të radhës me ...
më shumë
image

Në UT u mbajt ligjëratë me temë: ,,Zgjedhjet në Amerikë dhe mediumet”

Më 17 tetor 2016, dy gazetarët amerikanë, Barbara Cochran dhe Xhon Cochran, para studentëve të Fakultetit Juridik të Universitetit të Tetovës mbajtën një ligjëratë me ...
më shumë
image

Dekani i Fakultetit Filologjik të UT-së, Doc.Dr. Fatmir Sulejmani mbajti ligjëratë mbi letërsinë shqipe në Bibliotekën nacionale dhe universitare në Shkup

Dekani i Fakultetit Filologjik të Universitetit të Tetovës, Doc. Dr. Fatmir Sulejmani, më 12 tetor 2016, në Bibliotekën nacionale dhe universitare ,,Shën Klimenti i Ohrit” ...
më shumë
image

Në UT u mbajt tribuna me temë ,,Ndikimi i proceseve integruese euroatlantike në marrëdhëniet ndëretnike”

Fakulteti Juridik i Universitetit të Tetovës dhe Këshilli Euroatlantik i Maqedonisë, organizuan tribunë shkencore me temë: ”Ndikimi i proceseve integruese euro-atlantike në marrëdhëniet ndëretnike”. Në këtë ...
më shumë
image

Studentët e UT-së organizuan konferencë për stabilitetin shoqëror, sundimin e së drejtës dhe mosdiskriminimin

“Stabiliteti shoqëror, sundimi i së drejtës dhe mosdiskriminimi” ishte tema e konferencës së parë studentore që u mbajt në Universitetin e Tetovës. Kjo konferencë u ...
më shumë
image

UT organizoi Seminarin e dhjetë Ndërkombëtar të Albanologjisë

“Letërsia Shqipe në Shekullin XX” ishte tema boshte e Seminarit të dhjetë jubilar të Albanologjisë, i cili gjatë dy ditëve do t’i zhvillojë punimet në ...
më shumë
back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 747 | Treguar: 91 - 100
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image Në Universitetin e Tetovës, prej sot ka filluar afati i tretë i rregullt i
image Me një ceremoni solemne, sot në amfiteatrin e Universitetit të Tetovës u bë pritja
image Në Universitetin e Tetovës, sot i filloi punimet Konferenca e Parë Ndërkombëtare për Biodiversitetin
image Ish Rektori i UT-së, njëherit profesor i Anatomisë, Prof.Dr. Sadi Bexheti, i cili ligjëron
image Në Universitetin e Tetovës vijon procesi i aplikimit për regjistrimin e studentëve të rinj,