Fillimi | Lajmet

Lajmet

first back 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 next last total: 727 | Treguar: 101 - 110

Universitetet shqiptare e organizuan ekspozitën ,,Ura me tri harqe”

image
Për të dhjetin vit me radhë, Fakulteti i Arteve i Universitetit të Tetovës, Fakulteti i Arteve të Bukura i Universitetit të Tiranës dhe Fakulteti i
më shumë
image

Në UT, Ministria e Mbrojtjes e prezantoi Qendrën për Trajnimin e Pilotëve

Në Universitetin e Tetovës, Ministria e Mbrojtjes e Republikës së  Maqedonisë para studentëve dhe stafit akademik bëri prezantimin e Qendrës për Trajnimin e Pilotëve. Prorektori ...
më shumë
image

Në UT u mbajt Konferenca e Tretë Shkencore Ndërkombëtare Ballkanike e Shkencave Sportive

Universiteti i Tetovës, në bashkëpunim me Universitetin e Trakisë nga Turqia, Universitetin e Ilinoisit Verior nga SHBA-ja dhe Universitetin Uludag nga Bursa e Turqisë, organizoi ...
më shumë
image

Faton Shabani fitoi titullin Doktor i shkencave të drejtësisë në fushën e të drejtës afariste

Në Fakultetin Juridik ,,Justiniani i Parë” i Universitetit ,,Shën Kirili dhe Metodi”, në Shkup, ligjëruesi i Fakultetit Juridik të Universitetit të Tetovës, Mr.sc. Faton Shabani, ...
më shumë
image

Rektori i UT-së Prof. Dr. Vullnet Ameti mori pjesë në ceremoninë e diplomimit të nxënësve në shkollën Woodrow Wilson

Rektori i Universitetit të Tetovës, Prof. Dr. Vullnet Ameti, mori pjesë në ceremoninë e diplomimit të nxënësve të gjeneratës 2015/2016, në shkollën Woodrow Wilson në ...
më shumë
image

Në UT, Ministria e Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor e prezantoi projektin ,,Varet nga ti”

Në hapësirat e Fakultetit të Shkencave Matematike - Natyrore të Universitetit të Tetovës, sot u bë prezantimi i punëtorisë në kuadër të projektit ,,Varet nga ti”, ...
më shumë
image

Në UT u mbajt ekspozita vjetore e studentëve të Fakultetit të Arteve

Në Universitetin e Tetovës u mbajt ekspozita vjetore me punime të përzgjedhura të studentëve të Fakultetit të Arteve. Në këtë ekspozitë morën pjesë, Rektori i ...
më shumë
image

Institucionet e Shqipërisë i hapin dyert për studentët e UT-së

Pas përfundimit me sukses të trajnimit dyditor në gazetarinë hulumtuese dhe pas përfundimit të praktikës profesionale nëpër mediumet e vendit, studentët e Katedrës së Gazetarisë ...
më shumë
image

Në UT u promovuan tri vepra të autores Doc.dr. Rabije Murati

Në Universitetin e Tetovës, sot u bë promovimi i veprave ,,Demokratizimi i institucioneve edukative-arsimore në Republikën e Maqedonisë”, ,,Metodika e punës edukative” dhe ,,Demokratizimi i ...
më shumë
image

Profesorë të UT-së pjesëmarrës në dekorimin e Kadaresë dhe në Konferencën shkencore ndërkombëtare “Shekulli i Kadaresë”

Dekani i Fakultetit të Filologjisë të UT-së Doc. Dr. Fatmir Sulejmani dhe profesori Doc. Dr. Salajdin Salihi morën pjesë në ceremoninë e dekorimit të shkrimtarit ...
më shumë
first back 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 next last total: 727 | Treguar: 101 - 110
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image Fakulteti i Kulturës Fizike i Universitetit të Tetovës, në bashkëpunim me Universitetin Uludag të
image Në konferencën shkencore njëditore, me temë ,,Sporti Ballkanik, Zhvillime-Perspektiva”, që u organizua më  20 maj
image Në kuadër të projektit Twining “Zhvillimi i bashkëpunimit ndërmjet institucioneve të arsimit të lartë,
image   Këshilli i Rektoratit i Universitetit të Tetovës në mbledhjen e mbajtur më 18 maj
image Në Universitetin e Tetovës, sot i filloi punimet Konferenca III Ndërkombëtare e Shkencave të