Fillimi | Lajmet

Lajmet

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 821 | Treguar: 11 - 20

Në UT u promovua libri “Ekonomia informale dhe fenomenet shoqëruese të saj”

image
Në ambientet e Fakultetit Ekonomik të Universitetit të Tetovës sot u bë promovimi i librit “Ekonomia informale dhe fenomenet shoqëruese të saj” i autorit Doc.
më shumë
image

Në UT u promovua libri “TERRITORI I LUFTËS SË HESHTUR (Trende dhe dinamika të reja gjeopolitike në Evropën Juglindore)”

Në Universitetin e Tetovës, më 19 shkurt 2018, u promovua libri “TERRITORI I LUFTËS SË HESHTUR (Trende dhe dinamika të reja gjeopolitike në Evropën Juglindore)” ...
më shumë
image

UT bashkorganizatore e Konferencës Shkencore Ndërkombëtare kushtuar 10-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës

Kolegji AAB, në partneritet me Universitetin e Tetovës, Universitetin "Ismail Qemali" në Vlorë, Universitetin "Aleksandër Moisiu" në Durrës dhe Kolegjin "Pavarësia" në Vlorë, për ...
më shumë
image

UT e shënoi 23-vjetorin e fillimit të ligjëratave të para

  Me vizitën në Muzeun Historik të Universitetit të Tetovës në fshatin Poroj, homazhet te varri i themeluesit dhe Rektorit të parë historik të Universitetit të ...
më shumë
image

Albanologia Ke Jing – Gjina nga Kina ligjëroi në Universitetin e Tetovës

Albanologia e shquar kineze, njëherit edhe profesoreshë në Fakultetin e Gjuhëve në Universitetin e Pekinit në Kinë, Prof. Ke Jing, e bashkëshoqëruar nga Akademikët ...
më shumë
image

Profesor Remzi Nesimi doajen i arsimit dhe kulturës shqiptare

  Rektori i UT-së, Prof. Dr. Vullnet Ameti: Profesor  Remzi Nesimi doajen i arsimit dhe kulturës shqiptare Universiteti  i Tetovës, me hidhërim të thellë e mori lajmin ...
më shumë
image

Rektori i UT-së Prof. Dr. Vullnet Ameti mori pjesë në shënimin e 10-vjetorit të themelimit të Këndit Amerikan në Tetovë

  Rektori i Universitetit të Tetovës, Prof. Dr. Vullnet Ameti, mori pjesë në shënimin e 10-vjetorit të themelimit të Këndit Amerikan në Tetovë. Në shënimin e ...
më shumë
image

Rektori i Universitetit të Tetovës Prof. Dr. Vullnet Ameti shpallet Ambasador i Paqes

Rektori i Universitetit të Tetovës, Prof. Dr. Vullnet Ameti, u shpall Ambasador i Paqes nga Federata për Paqe Universale e Shqipërisë. Këtë titull, Rektori Prof. ...
më shumë
image

SHBA laureon me titullin Doctor Honoris Causa Rektorin e UT-së Prof. Dr. Vullnet Ameti

Rektori i Universitetit të Tetovës, Prof. Dr. Vullnet Ameti, më 16 dhjetor 2017, në Çikago të Shteteve të Bashkuara të Amerikës u laureua me çmimin ...
më shumë
image

Në Universitetin e Tetovës organizohet takim i studentëve dhe profesorëve të departamenteve të turkologjisë

Me iniciativën e Institutit Junus Emre në Shkup dhe me mbështetjen e përfaqësisë së fondacionit MAARIF në Maqedoni, në Filologjinë Orientale, në kuadër të Fakultetit ...
më shumë
back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 821 | Treguar: 11 - 20
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image Fakulteti i Shkencave të Mjekësisë i Universitetit të Tetovës, në bashkëpunim me Parlamentin Studentor
image   Parlamenti Studentor i Universitetit të Tetovës organizoi gara në shah. Në këto gara morën
image Përfaqësues të Ministrisë për Evropë, Integrim dhe Punë të Jashtme të Austrisë së bashku
image Fakulteti i Shkencave të Mjekësisë i Universitetit të Tetovës, në bashkëpunim me Parlamentin Studentor
image   Me rastin e 8 Marsit, ditës ndërkombëtare të gruas, Universiteti i Tetovës për të