Fillimi | Lajmet

Lajmet

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 735 | Treguar: 21 - 30

Fakulteti Juridik i Universitetit të Tetovës e themeloi ,,Klubin debatues”

image
Fakulteti Juridik i Universitetit të Tetovës e themeloi ,,Klubin debatues”. Themelimi i këtij klubi ka për qëllim që gjeneratave të reja tu ofrojë mundësi të
më shumë
image

UT organizoi “Ditën e hapur”, interesimi i maturantëve i jashtëzakonshëm

Universiteti i Tetovës, sot e organizoi ,,Ditën e hapur”. Ky aktivitet arsimor në hapësirat e Universitetit u organizua pas prezantimit të ofertës akademike para maturantëve, ...
më shumë
image

Studentët e UT-së marrin pjesë në projektin e financuar nga OSBE-ja

Studentët e Fakultetit Juridik të Universitetit të Tetovës, në kuadër të aktiviteteve të shumta, më 25 prill 2017, organizuan seancë gjyqësore të improvizuar. Realizimi i ...
më shumë
image

UT organizoi Konferencën shkencore ndërkombëtare me temë: ,,Gjuha dhe letërsia-sfidë specifike në zhvillimin socio-etik dhe atë profesional”

Në Universitetin e Tetovës, sot u organizua Konferenca e katërt shkencore ndërkombëtare me temë: ,,Gjuha dhe letërsia-sfidë specifike në zhvillimin socio-etik dhe atë profesional”. Kjo ...
më shumë
image

Studentët e UT-së realizuan trajnim me metodat më të sofistikuara të biologjisë dhe gjenetikës molekulare

Në kuadër të bashkëpunimit mes Universitetit të Tetovës dhe Universitetit ,,Shën Kirili dhe Metodi”, përkatësisht Fakultetit të Teknologjisë Ushqimore dhe të Ushqyerit dhe Institutit për ...
më shumë
image

UT e forcon bashkëpunimin me universitetet nga Turqia

Profesoresha e Fakultetit të Shkencave të Shëndetit, Prof. Dr. Neriman Inanç, nga  Universiteti ,,Nuh Naci Yazgan” nga Republika e Turqisë e vizitoi Fakultetin e Teknologjisë ...
më shumë
image

Maturantët e mirëpresin ofertën akademike të Universitetit të Tetovës

  Universiteti i Tetovës filloi me prezantimin e ofertës akademike 2017/18 para maturantëve të shkollave të mesme në vendin tonë. Ekipi promovues i Universiteti të ...
më shumë
image

Universiteti Gelisim i Stambollit organizoi ekspozitë personale për studenten e UT-së

Në kuadër të programit Erasmus+ për vitin akademik 2016/17, studentja Nurije Jashari nga drejtimi studimor Dizajn grafik,  e Fakultetit të Arteve të Universitetit të Tetovës, ...
më shumë
image

Parlamenti Studentor i UT-së organizoi turnir në futboll të vogël

Parlamenti Studentor i Universitetit të Tetovës organizoi turnir në futboll të vogël. Në këtë turnir morën pjesë gjithsej 36 ekipe nga të gjithë fakultetet e ...
më shumë
image

Universiteti i Tetovës e shënoi 7 Prillin, Ditën Botërore të Shëndetësisë

Në Universitetin e Tetovës, përkatësisht në Fakultetin e Shkencave të Mjekësisë, sot u shënua 7 Prilli - Dita Botërore e Shëndetësisë. Organizata Botërore e Shëndetësisë, ...
më shumë
back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 735 | Treguar: 21 - 30
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image Universiteti i Tetovës, përkatësisht Qendra për Paqe dhe Komunikim Transkulturor, me aktivitete të ndryshme
image Në Universitetin e Tetovës, sot u organizuan zgjedhjet për Rektor për mandatin e ardhshëm
image Kandidati për Rektor i  Universitetit të Tetovës, Prof. Dr. Vullnet Ameti, sot përpara stafit
image Studentët e Ciklit të dytë të Fakultetit të Teknologjisë Ushqimore dhe të Ushqyerit të
image Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore i Universitetit të Tetovës organizoi Konferencën e parë shkencore ndërkombëtare.