Fillimi | Lajmet

Lajmet

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 803 | Treguar: 31 - 40

Studentët e UT-së e vizituan Panairin e Edukimit që e organizoi Ambasada e SHBA-ve në Shkup

image
Një delegacion i Universitetit të Tetovës, nga Parlamenti Studentor dhe Qendra për shërbime studentore dhe karrierë, që kryesohej nga kryetarja e Parlamentit Studentor, Donika Kamberi
më shumë
image

Fakulteti i Shkencave të Mjekësisë i UT e përfundoi fushatën sensibilizuese kundër përhapjes së diabetit

Fakulteti i Shkencave të Mjekësisë i Universitetit të Tetovës, 14 Nëntorit - Ditës ndërkombëtare  të diabetit i ka kushtuar vëmendjen e duhur,  si me realizimin ...
më shumë
image

Universiteti i Tetovës dhe Universiteti ,,Onsekiz Mart” nga Turqia nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi

Një delegacion nga Universiteti “Onsekiz Mart”, nga Çanakalaja e Republikës së Turqisë, i kryesuar nga Rektori i këtij universiteti, Prof. Dr. Yücel Acer, i cili ...
më shumë
image

Në UT u prezantua Programi Fulbright Scholar nga Ambasada e SHBA-ve

Në Universitetin e Tetovës u prezantua programi Fulbright Scholar nga Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Përfaqësuesi i kësaj Ambasade, z. Gazmend Ilazi, para ...
më shumë
image

Studentët e mjekësisë të UT-së, kontrolle falas për qytetarët në Ditën botërore të diabetit

Me rastin 14 Nëntorit - Ditës botërore të diabetit, Grupi shkencor i Parlamentit Studentor të Fakultetit të Shkencave të Mjekësisë i Universitetit të Tetovës, me përkrahje ...
më shumë
image

Violinisti i mirënjohur Shkëlzen Doli e vizitoi Universitetin e Tetovës

Violinisti i mirënjohur Shkëlzen Doli, anëtar i Filarmonisë së Vjenës dhe njëri nga artistët shqiptar me renome botërore, më 10 nëntor 2017 e vizitoi Universitetin ...
më shumë
image

Klubi i volejbollit “Universiteti i Tetovës” garon në ligën e parë të volejbollit të Maqedonisë

Në ligën e parë të volejbollit të Maqedonisë, për meshkuj, këtë vit garon edhe Klubi i volejbollit “Universiteti i Tetovës”, i themeluar nga universiteti ynë. ...
më shumë
image

Prorektori për Shkencë i UT-së, Prof. Dr. Hazir Pollozhani realizoi një vizitë pune në Universitetin ,,Mehmet Akif Ersoj” të Turqisë

Prorektori për Shkencë i Universitetit të Tetovës, Prof. Dr. Hazir Pollozhani dhe përgjegjësi i Zyrës për përpilimin dhe menaxhimin e projekteve, Doc. Dr. Shefik Shehu ...
më shumë
image

UT mori pjesë në Konferencën Ndërkombëtare të Shkencave Sportive në Tiranë

Fakulteti i Kulturës Fizike i Universitetit të Tetovës, respektivisht profesorët e këtij fakulteti, morën pjesë në Konferencën Ndërkombëtare të Shkencave Sportive “ICSS 2017”, që u organizua ...
më shumë
image

UT organizoi Kongresin ndërkombëtar të shkencave të turizmit, ekonomisë dhe biznesit

Universiteti i Tetovës, në bashkëpunim me Qendrën kërkimore shkencore ,,Nobel” nga Republika e Turqisë, organizoi Kongresin e parë ndërkombëtar të shkencave të turizmit, ekonomisë dhe ...
më shumë
back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 803 | Treguar: 31 - 40
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image Rektori i Universitetit të Tetovës, Prof. Dr. Vullnet Ameti, më 16 dhjetor 2017, në
image Me iniciativën e Institutit Junus Emre në Shkup dhe me mbështetjen e përfaqësisë së
image Me një ceremoni solemne, në Universitetin e Tetovës, më 23 dhjetor 2017, u
image Klubi i Volejbollit për femra i Universitetit të Tetovës shkëlqeu këtë sezon me paraqitjet
image Studentët e programit studimor të Artit Muzikor të Fakultetit të Arteve në Universitetin e