Fillimi | Lajmet

Lajmet

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 712 | Treguar: 41 - 50

Universiteti i Tetovës e shënoi 28 Nëntorin - Ditën e Flamurit

image
Me organizimin e një akademie solemne, Universiteti i Tetovës e shënoi 104 vjetorin e Ditës së Pavarësisë së Shqipërisë, ditë kjo e cila nga shqiptarët
më shumë
image

Dekani i UT – së Prof. Dr. Xhezahir Idrizi mori pjesë në Kongresin Ndërkombëtar të Shkencave Veterinare

Dekani i Fakultetit të Teknologjisë Ushqimore dhe të Ushqyerit i Universitetit të Tetovës,  Prof. Dr. Xhezair Idrizi mori pjesë në Kongresin Ndërkombëtar të Shkencave Veterinare ...
më shumë
image

Rektori i Universitetit të Tetovës Prof. Dr. Vullnet Ameti mori pjesë në shënimin e 108 vjetorit të Kongresit të Manastirit

Me rastin e 22 Nëntorit, Ditës së ABC-së, Rektori i  Universitetit të Tetovës, Prof. Dr. Vullnet Ameti, bashkë me prorektorët, dekanët, anëtarët e kabinetit të ...
më shumë
image

Gëzuar përvjetorin e shkronjave shqipe!

Në emër të Universitetit të Tetovës, të gjithë shqiptarëve ua përcjell urimet e mia më të sinqerta me rastin e 108 vjetorit të Ditës së ...
më shumë
image

Në Universitetin e Tetovës u shënua 108 vjetori i Kongresit të Manastirit

Universiteti i Tetovës, me një akademi solemne e shënoi 108 vjetorin e Kongresit të Manastirit. Akademinë e shpalli të hapur Rektori i Universitetit të Tetovës, ...
më shumë
image

Universiteti i Tetovës organizoi Konferencë shkencore për drejtësinë dhe sfidat e proceseve euroatlantike

,,Drejtësia dhe sfidat e proceseve euroatlantike” është tema e Konferencës së tretë shkencore ndërkombëtare, e cila i filloi punimet në Universitetin e Tetovës. Kjo konferencë ...
më shumë
image

Këndi Austriak i UT-së organizoi orë letrare

Në Këndin Austriak të Universitetit të Tetovës, më 11 nëntor 2016, artistja e re austriake Stefanie Sargnagel, para studentëve të Fakultetit Filologjik mbajti një orë ...
më shumë
image

Rektori i UT-së Prof. Dr. Vullnet Ameti: Shën Tereza nga Shkupi – kulti modern i mishërimit të të gjitha vlerave universale njerëzore

Hyrje Nëna Terezë është njëra ndër figurat më të shquara botërore, në të cilën janë mishëruar vlerat më të larta njerëzore si: dhembshuria, dashuria, sakrifica, virtyti ...
më shumë
image

UT organizoi Konferencë shkencore me temë: “Jeta, veprimtaria dhe humanizmi i shenjtores Nënë Terezë”

Në nderim të shenjtërimit të figurës madhështore, universale, të shenjtores shqiptare, Universiteti i Tetovës organizoi disa aktivitete kushtuar shenjtërimit të Nënë Terezës. Me vendosjen e ...
më shumë
image

Dekani i Fakultetit të Teknologjisë Ushqimore dhe të Ushqyerit Prof. Dr. Xhezair Idrizi realizoi takim pune me përfaqësuesit e kompanive të rajonit të Pollogut

Në Fakultetin e Teknologjisë Ushqimore dhe të Ushqyerit të Universitetit të Tetovës, më 8 nëntor 2016, u zhvillua një takim mes drejtuesve të këtij fakulteti ...
më shumë
back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 712 | Treguar: 41 - 50
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image Në Universitetin e Tetovës, sot u organizua Konferenca e katërt shkencore ndërkombëtare me temë:
image Në kuadër të bashkëpunimit mes Universitetit të Tetovës dhe Universitetit ,,Shën Kirili dhe Metodi”,
image Profesoresha e Fakultetit të Shkencave të Shëndetit, Prof. Dr. Neriman Inanç, nga  Universiteti ,,Nuh
image   Universiteti i Tetovës filloi me prezantimin e ofertës akademike 2017/18 para maturantëve të
image Në kuadër të programit Erasmus+ për vitin akademik 2016/17, studentja Nurije Jashari nga drejtimi