Fillimi | Lajmet

Lajmet

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 820 | Treguar: 51 - 60

Në UT u prezantua Programi Fulbright Scholar nga Ambasada e SHBA-ve

image
Në Universitetin e Tetovës u prezantua programi Fulbright Scholar nga Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Përfaqësuesi i kësaj Ambasade, z. Gazmend Ilazi, para
më shumë
image

Studentët e mjekësisë të UT-së, kontrolle falas për qytetarët në Ditën botërore të diabetit

Me rastin 14 Nëntorit - Ditës botërore të diabetit, Grupi shkencor i Parlamentit Studentor të Fakultetit të Shkencave të Mjekësisë i Universitetit të Tetovës, me përkrahje ...
më shumë
image

Violinisti i mirënjohur Shkëlzen Doli e vizitoi Universitetin e Tetovës

Violinisti i mirënjohur Shkëlzen Doli, anëtar i Filarmonisë së Vjenës dhe njëri nga artistët shqiptar me renome botërore, më 10 nëntor 2017 e vizitoi Universitetin ...
më shumë
image

Klubi i volejbollit “Universiteti i Tetovës” garon në ligën e parë të volejbollit të Maqedonisë

Në ligën e parë të volejbollit të Maqedonisë, për meshkuj, këtë vit garon edhe Klubi i volejbollit “Universiteti i Tetovës”, i themeluar nga universiteti ynë. ...
më shumë
image

Prorektori për Shkencë i UT-së, Prof. Dr. Hazir Pollozhani realizoi një vizitë pune në Universitetin ,,Mehmet Akif Ersoj” të Turqisë

Prorektori për Shkencë i Universitetit të Tetovës, Prof. Dr. Hazir Pollozhani dhe përgjegjësi i Zyrës për përpilimin dhe menaxhimin e projekteve, Doc. Dr. Shefik Shehu ...
më shumë
image

UT mori pjesë në Konferencën Ndërkombëtare të Shkencave Sportive në Tiranë

Fakulteti i Kulturës Fizike i Universitetit të Tetovës, respektivisht profesorët e këtij fakulteti, morën pjesë në Konferencën Ndërkombëtare të Shkencave Sportive “ICSS 2017”, që u organizua ...
më shumë
image

UT organizoi Kongresin ndërkombëtar të shkencave të turizmit, ekonomisë dhe biznesit

Universiteti i Tetovës, në bashkëpunim me Qendrën kërkimore shkencore ,,Nobel” nga Republika e Turqisë, organizoi Kongresin e parë ndërkombëtar të shkencave të turizmit, ekonomisë dhe ...
më shumë
image

UT organizoi konferencën shkencore ndërkombëtare për pikëtakimin dhe divergjencat kulturore në Ballkan

Fakulteti Filozofik i Universitetit të Tetovës, në bashkëpunim me Forumin e Shërbimit Civil për Paqe nga Gjermania, sot organizoi konferencën e pestë shkencore ndërkombëtare me ...
më shumë
image

Në UT u prezantuan Programet Erasmus Plus dhe Europas

Në Universitetin e Tetovës, para stafit akademik dhe studentëve, përfaqësuesi i Programeve Edukuese Evropiane sot i prezantoi programet Erasmus Plus dhe Europas. Kordinatorja e programit Erasmus ...
më shumë
image

Universiteti i Tetovës ndau rreth 100 bursa për studentët ekselentë

Universiteti i Tetovës, përmes një ceremonie solemne, sot ndau rreth 100 bursa për studentët ekselentë, të ciklit të parë të studimeve, në vitin akademik 2017/2018. ...
më shumë
back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 820 | Treguar: 51 - 60
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image   Parlamenti Studentor i Universitetit të Tetovës organizoi gara në shah. Në këto gara morën
image Përfaqësues të Ministrisë për Evropë, Integrim dhe Punë të Jashtme të Austrisë së bashku
image Fakulteti i Shkencave të Mjekësisë i Universitetit të Tetovës, në bashkëpunim me Parlamentin Studentor
image   Me rastin e 8 Marsit, ditës ndërkombëtare të gruas, Universiteti i Tetovës për të
image   Me rastin e kësaj dite të shënuar kam nder dhe kënaqësi,  t’ua përcjell urimet