Fillimi | Lajmet

Lajmet

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 712 | Treguar: 61 - 70

Në UT u mbajt ligjëratë me temë: ,,Zgjedhjet në Amerikë dhe mediumet”

image
Më 17 tetor 2016, dy gazetarët amerikanë, Barbara Cochran dhe Xhon Cochran, para studentëve të Fakultetit Juridik të Universitetit të Tetovës mbajtën një ligjëratë me
më shumë
image

Dekani i Fakultetit Filologjik të UT-së, Doc.Dr. Fatmir Sulejmani mbajti ligjëratë mbi letërsinë shqipe në Bibliotekën nacionale dhe universitare në Shkup

Dekani i Fakultetit Filologjik të Universitetit të Tetovës, Doc. Dr. Fatmir Sulejmani, më 12 tetor 2016, në Bibliotekën nacionale dhe universitare ,,Shën Klimenti i Ohrit” ...
më shumë
image

Në UT u mbajt tribuna me temë ,,Ndikimi i proceseve integruese euroatlantike në marrëdhëniet ndëretnike”

Fakulteti Juridik i Universitetit të Tetovës dhe Këshilli Euroatlantik i Maqedonisë, organizuan tribunë shkencore me temë: ”Ndikimi i proceseve integruese euro-atlantike në marrëdhëniet ndëretnike”. Në këtë ...
më shumë
image

Studentët e UT-së organizuan konferencë për stabilitetin shoqëror, sundimin e së drejtës dhe mosdiskriminimin

“Stabiliteti shoqëror, sundimi i së drejtës dhe mosdiskriminimi” ishte tema e konferencës së parë studentore që u mbajt në Universitetin e Tetovës. Kjo konferencë u ...
më shumë
image

UT organizoi Seminarin e dhjetë Ndërkombëtar të Albanologjisë

“Letërsia Shqipe në Shekullin XX” ishte tema boshte e Seminarit të dhjetë jubilar të Albanologjisë, i cili gjatë dy ditëve do t’i zhvillojë punimet në ...
më shumë
image

Në Universitetin e Tetovës filloi viti i ri akademik 2016/2017

Viti i ri akademik në Universitetin e Tetovës filloi sot me një ceremoni solemne të organizuar në rektoratin e Universitetit. Në këtë solemnitet arsimor, ku ...
më shumë
image

UT iu bashkua aksionit për dhurimin e gjakut të organizuar nga Ambasada e SHBA-ve në Shkup

Një delegacion i Universitetit të Tetovës, i kryesuar nga Rektori Prof. Dr. Vullnet Ameti, sot në mënyrë vullnetare iu bashkëngjitën aksionit bamirës për dhurimin e ...
më shumë
image

Rektori i UT-së Prof. Dr. Vullnet Ameti: “Jemi krenarë që nga gjiri i kombit tonë lindi Shenjtorja Terezë”

Në emër të Universitetit të Tetovës, i shprehim falënderimin dhe mirënjohjen tonë të përjetshme Selisë së Shenjtë në Vatikan, për vendimin e saj të shumëpritur, ...
më shumë
image

Universiteti i Tetovës dhe Ministria e Punëve të Brendshme nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi

Universiteti i Tetovës dhe Ministria e Punëve të Brendshme e Republikës së Maqedonisë kanë nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi. Kjo marrëveshje është firmosur nga Rektori i Universitetit ...
më shumë
image

Në UT u mbajt Kongresi III Ndërkombëtar i Shkencave Natyrore dhe Inxhinierike

Universiteti i Tetovës, përkatësisht Fakulteti i Shkencave Matematike Natyrore dhe Qendra për Shkencë dhe Hulumtime ,,Nobel” nga Republika e Turqisë, organizuan Kongresin III Ndërkombëtar të ...
më shumë
back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 712 | Treguar: 61 - 70
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image Në Universitetin e Tetovës, sot u organizua Konferenca e katërt shkencore ndërkombëtare me temë:
image Në kuadër të bashkëpunimit mes Universitetit të Tetovës dhe Universitetit ,,Shën Kirili dhe Metodi”,
image Profesoresha e Fakultetit të Shkencave të Shëndetit, Prof. Dr. Neriman Inanç, nga  Universiteti ,,Nuh
image   Universiteti i Tetovës filloi me prezantimin e ofertës akademike 2017/18 para maturantëve të
image Në kuadër të programit Erasmus+ për vitin akademik 2016/17, studentja Nurije Jashari nga drejtimi