Fillimi | Lajmet

Lajmet

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 735 | Treguar: 71 - 80

Rektori i UT-së Prof. Dr. Vullnet Ameti: Shën Tereza nga Shkupi – kulti modern i mishërimit të të gjitha vlerave universale njerëzore

image
Hyrje Nëna Terezë është njëra ndër figurat më të shquara botërore, në të cilën janë mishëruar vlerat më të larta njerëzore si: dhembshuria, dashuria, sakrifica, virtyti
më shumë
image

UT organizoi Konferencë shkencore me temë: “Jeta, veprimtaria dhe humanizmi i shenjtores Nënë Terezë”

Në nderim të shenjtërimit të figurës madhështore, universale, të shenjtores shqiptare, Universiteti i Tetovës organizoi disa aktivitete kushtuar shenjtërimit të Nënë Terezës. Me vendosjen e ...
më shumë
image

Dekani i Fakultetit të Teknologjisë Ushqimore dhe të Ushqyerit Prof. Dr. Xhezair Idrizi realizoi takim pune me përfaqësuesit e kompanive të rajonit të Pollogut

Në Fakultetin e Teknologjisë Ushqimore dhe të Ushqyerit të Universitetit të Tetovës, më 8 nëntor 2016, u zhvillua një takim mes drejtuesve të këtij fakulteti ...
më shumë
image

Klubi i volejbollit për femra “Universititi i Tetovës” kampionatin e filloi me fitore

Në kuadër të ligës së parë të Kampionatit të volejbollit për femra, këtë vit garon edhe Klubi i volejbollit ,,Universiteti i Tetovës”. Ekipi studentor ,,Universiteti ...
më shumë
image

Universiteti i Tetovës e forcon bashkëpunimin me institucionet arsimore të Arabisë Saudite

Duke qëndruar në një vizitë disaditore në Arabinë Saudite, drejtuesi i degës së Filologjisë Orientale në Universitetin e Tetovës, Prof. Dr. Adnan Ismaili, e realizoi ...
më shumë
image

Universiteti i Tetovës ndau bursa për studentët e dalluar

Në Universitetin e Tetovës, sot në mënyrë solemne u ndanë vendimet për lirim nga participimi për studentët e dalluar, të cilët gjatë studimeve të tyre ...
më shumë
image

Dekani i UT – së Prof. Dr. Miftar Memeti hapi ekspozitën e tij me 100 piktura

Dekani i Fakultetit të Arteve të Universitetit të Tetovës, më 1 nëntor 2016 në ,,Çifte Hamam” në qytetin e Shkupit e hapi ekspozitën e tij ...
më shumë
image

Ambasadori i ri i Italisë në Maqedoni, ekselenca e tij Carlo Romeo e vizitoi Universitetin e Tetovës

Rektori i Universitetit të Tetovës, Prof. Dr. Vullnet Ameti, sot në kabinetin e tij e priti në takim miqësor ambasadorin e ri të Italisë në ...
më shumë
image

UT organizoi Konferencë shkencore për arsimin dhe edukimin në shoqëritë me diversitet kulturor

Në Universitetin e Tetovës i filloi punimet Konferenca shkencore ndërkombëtare, me temë: ,,Arsimi dhe edukimi në shoqëritë me diversitet kulturor’’. Kjo konferencë u organizua nga ...
më shumë
image

UT organizoi Konferencën e Dytë Ndërkombëtare Botërore të Shkencave të Kimisë dhe Teknologjisë

Universiteti i Tetovës, përkatësisht Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore, në bashkëpunim me disa universitete nga Republika e Turqisë, si Universiteti Sakarya, Universiteti Sütçü Imam dhe Kongresi ...
më shumë
back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 735 | Treguar: 71 - 80
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image Universiteti i Tetovës, përkatësisht Qendra për Paqe dhe Komunikim Transkulturor, me aktivitete të ndryshme
image Në Universitetin e Tetovës, sot u organizuan zgjedhjet për Rektor për mandatin e ardhshëm
image Kandidati për Rektor i  Universitetit të Tetovës, Prof. Dr. Vullnet Ameti, sot përpara stafit
image Studentët e Ciklit të dytë të Fakultetit të Teknologjisë Ushqimore dhe të Ushqyerit të
image Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore i Universitetit të Tetovës organizoi Konferencën e parë shkencore ndërkombëtare.