Fillimi | Lajmet

Lajmet

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 712 | Treguar: 81 - 90

Universiteti i Tetovës e inauguroi Institutin Ekologjik dhe Teknologjik

image
Universiteti i Tetovës, me një ceremoni solemne e inauguroi Institutin Ekologjik dhe Teknologjik. Në inaugurimin e këtij instituti të pranishëm ishin Rektori i Universitetit të
më shumë
image

UT i promovoi absolventët e gjeneratës 2015/2016

Universiteti  i Tetovës, me një ceremoni solemne të hedhjes së kapelave, sot në sheshin e Rektoratit i promovoi absolventët e gjeneratës 2015/2016. Ky eveniment kaq ...
më shumë
image

Në UT u mbajt konferenca shkencore ndërkombëtare me temë ,,Trendet bashkëkohore në shkencat mjekësore dhe dinamika e zhvillimit të mjekësisë moderne”

Fakulteti i Shkencave të Mjekësisë i Universitetit të Tetovës, në bashkëpunim me Fakultetin e Shkencave të Mjekësisë të Universitetit të Trakisë, organizuan konferencën e parë ...
më shumë
image

Nxënësit e Shkollës fillore ,,Naim Frashëri” nga Kumanova e vizituan Universitetin e Tetovës

Nxënësit e gjashtë paraleleve të klasave të pesta të Shkollës fillore ,,Naim Frashëri”, nga qyteti i Kumanovës, e vizituan Universitetin e Tetovës dhe Muzeun e ...
më shumë
image

Në UT u mbajt debati me temë ,,Ndikimi i krizës politike në ecuritë ekonomike të Republikës së Maqedonisë”

 ,,Ndikimi i krizës politike në ecuritë ekonomike të Republikës së Maqedonisë” ishte tema e debatit të sotëm që u organizua nga Fakulteti Ekonomik i Universitetit ...
më shumë
image

Universitetet shqiptare e organizuan ekspozitën ,,Ura me tri harqe”

Për të dhjetin vit me radhë, Fakulteti i Arteve i Universitetit të Tetovës, Fakulteti i Arteve të Bukura i Universitetit të Tiranës dhe Fakulteti i ...
më shumë
image

Në UT, Ministria e Mbrojtjes e prezantoi Qendrën për Trajnimin e Pilotëve

Në Universitetin e Tetovës, Ministria e Mbrojtjes e Republikës së  Maqedonisë para studentëve dhe stafit akademik bëri prezantimin e Qendrës për Trajnimin e Pilotëve. Prorektori ...
më shumë
image

Në UT u mbajt Konferenca e Tretë Shkencore Ndërkombëtare Ballkanike e Shkencave Sportive

Universiteti i Tetovës, në bashkëpunim me Universitetin e Trakisë nga Turqia, Universitetin e Ilinoisit Verior nga SHBA-ja dhe Universitetin Uludag nga Bursa e Turqisë, organizoi ...
më shumë
image

Faton Shabani fitoi titullin Doktor i shkencave të drejtësisë në fushën e të drejtës afariste

Në Fakultetin Juridik ,,Justiniani i Parë” i Universitetit ,,Shën Kirili dhe Metodi”, në Shkup, ligjëruesi i Fakultetit Juridik të Universitetit të Tetovës, Mr.sc. Faton Shabani, ...
më shumë
image

Rektori i UT-së Prof. Dr. Vullnet Ameti mori pjesë në ceremoninë e diplomimit të nxënësve në shkollën Woodrow Wilson

Rektori i Universitetit të Tetovës, Prof. Dr. Vullnet Ameti, mori pjesë në ceremoninë e diplomimit të nxënësve të gjeneratës 2015/2016, në shkollën Woodrow Wilson në ...
më shumë
back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 712 | Treguar: 81 - 90
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image Në Universitetin e Tetovës, sot u organizua Konferenca e katërt shkencore ndërkombëtare me temë:
image Në kuadër të bashkëpunimit mes Universitetit të Tetovës dhe Universitetit ,,Shën Kirili dhe Metodi”,
image Profesoresha e Fakultetit të Shkencave të Shëndetit, Prof. Dr. Neriman Inanç, nga  Universiteti ,,Nuh
image   Universiteti i Tetovës filloi me prezantimin e ofertës akademike 2017/18 para maturantëve të
image Në kuadër të programit Erasmus+ për vitin akademik 2016/17, studentja Nurije Jashari nga drejtimi