Насловна | Известувања

Известувања

1 2 3 4 5 next вкупно: 50 | прикажани: 1 - 10

Билтен бр. 120

Превземи!
[повеќе]

15.04.2016 - Известување - Презентација: "Стипендии од Владата на Америка"

Амбасадата на Соединетите Американски Држави во Република Македонија, на 19 април 2016 (вторник), за студентите на Универзитетот во Тетово ќе ја организира  презентацијата:  "Стипендии од Владата на ...
[повеќе]

23.02.2016 - Известување - Семинар (Австриско катче)

Филолошкиот факултет, односно Студиската програма за Германски јазик и книжевност во соработка со Австриското катче ќе организираат Семинар за креативно пишување на германски јазик. Овој ...
[повеќе]

10.11.2015 - Конкурс - ERASMUS+

Почитувани студенти, Ве известуваме дека го објавивме Конкурсот за аплицирање во Програмата за размена ЕРАСМУС + за летниот семестар! Во веб страната на Државниот Универзитет ...
[повеќе]

10.11.2015 - Јавен повик - LYRA WALLET

Државниот универзитет во Тетово, врз основа на добиената донација од страна на АЛЛБАТРОН ДОО Словенија, за целосна имплементација на проектот за воведување на дигитална студентската ...
[повеќе]
1 2 3 4 5 next вкупно: 50 | прикажани: 1 - 10
Државен универзитет во Тетово
image Почитувани претставници на медиумите, ја повикавме денес оваа конференција за да Ве информираме непосредно
image Државниот универзитет во Тетово денес го посети амбасадорот на САД во Македонија, Пол Волерс.
image "ЗАЕДНО За современ и реформиран универзитет За универзитетска автономија и академска слобода За добар и транспарентен менаџмент"   Господ
image На денешната средба со новинарите, ректорот на ДУТ, проф. д-р Вулнет Амети, во придружба