Насловна | Администрација

Администрација

вкупно: 8 | прикажани: 1 - 8

Zyra për informim

Përgjegjës Selam Sulejmani e-mail: press@unite.edu.mk   Universiteti Shtetëror i Tetovës Rruga e Ilindenit pn, 1200 Tetovë, Republika e Maqedonisë Tel: +389 44 356 500 Fax: +389 44 334 222
[повеќе]

Центар за студентски услуги и кариера

  e-mail: careercenter@unite.edu.mk   Државен Универзитет во Тетово Илинденска бб, 1200 Тетово, Република Македонија Tel: +389 44 356 500 Fax: +389 44 334 222 ...
[повеќе]

Zyra për TI

Përgjegjës Ramazan Fetai e-mail: ramazan.fetai@unite.edu.mk   Universiteti Shtetëror i Tetovës Rruga e Ilindenit pn, 1200 Tetovë, Republika e Maqedonisë Tel: +389 44 356 500 Fax: +389 44 334 222   ...
[повеќе]

Zyra për çështje juridike

Përgjegjës Florian Nesimi e-mail: florian.nesimi@unite.edu.mk   Universiteti Shtetëror i Tetovës Rruga e Ilindenit pn, 1200 Tetovë, Republika e Maqedonisë Tel: +389 44 356 500 Fax: +389 44 334 222   ...
[повеќе]

Zyra për financa dhe kontabilitet

 Shef i financave dhe kontabilitetit  Imberjah Tairi      E-mail: imberjah.tairi@unite.edu.mk   Universiteti Shtetëror i Tetovës Rruga e Ilindenit pn, 1200 Tetovë, Republika e Maqedonisë Tel: +389 44 ...
[повеќе]

Zyra për marrdhënje me jashtë

Përgjegjës  Valdrina Fetai      E-mail: international@unite.edu.mk   Universiteti Shtetëror i Tetovës Rruga e Ilindenit pn, 1200 Tetovë, Republika e Maqedonisë Tel: +389 44 356 500 ...
[повеќе]

Канцеларија за образование и наука

Раководител   м-р. Ибрахим Незири   Е-маил: ibrahim.neziri@unite.edu.mk   Државен Универзитет во Тетово Ул. Илинденска б.б. 1200 Тетово, Република Македонија Тел: +389 44 356 500 ...
[повеќе]

Генерален секретар

Генерален секретар Адем Беадини Е-маил: adem.beadini@unite.edu.mk   Државен Универзитет во Тетово Ул. Илинденска б.б. 1200 Тетово, Република Македонија Тел: +389 44 356 500   ...
[повеќе]
вкупно: 8 | прикажани: 1 - 8
Државен универзитет во Тетово
image Почитувани претставници на медиумите, ја повикавме денес оваа конференција за да Ве информираме непосредно
image Државниот универзитет во Тетово денес го посети амбасадорот на САД во Македонија, Пол Волерс.
image "ЗАЕДНО За современ и реформиран универзитет За универзитетска автономија и академска слобода За добар и транспарентен менаџмент"   Господ
image На денешната средба со новинарите, ректорот на ДУТ, проф. д-р Вулнет Амети, во придружба