Канцеларија за образование и наука

Раководител

 

м-р. Ибрахим Незири

  Е-маил: ibrahim.neziri@unite.edu.mk

 

Државен Универзитет во Тетово

Ул. Илинденска б.б. 1200 Тетово, Република Македонија
Тел: +389 44 356 500
  Факс: +389 44 334 222

 

 

 

  • email Емаил на пријател
  • print принт верзија
Оцени текст
5.00
Државен универзитет во Тетово
image Почитувани претставници на медиумите, ја повикавме денес оваа конференција за да Ве информираме непосредно
image Државниот универзитет во Тетово денес го посети амбасадорот на САД во Македонија, Пол Волерс.
image "ЗАЕДНО За современ и реформиран универзитет За универзитетска автономија и академска слобода За добар и транспарентен менаџмент"   Господ
image На денешната средба со новинарите, ректорот на ДУТ, проф. д-р Вулнет Амети, во придружба