Насловна | Дисперзии

Дисперзии

вкупно: 5 | прикажани: 1 - 5

Studimet e disperzuara në Kumanovë

Programi studimor Informatikë Programi studimor Gjuhë dhe letërsi angleze
[повеќе]

Studimet e disperzuara në Dibër

Programi studimor Gjuhë dhe letërsi angleze Programi studimor Gjuhë dhe letërsi gjermane Programi studimor Gjuhë dhe letërsi italiane Programi studimor Gjuhë dhe letërsi frënge Programi studimor Fizioterapi ...
[повеќе]

Studimet e disperzuara në Kërçovë

Programi studimor Informatikë Programi studimor Gjuhë dhe letërsi angleze Programi studimor Gjuhë dhe letërsi gjermane Drejtimi gjyqësor Administratë biznesi ...
[повеќе]

Studimet e disperzuara në Strugë

Programi studimor Ekologji Programi studimor Gjuhë dhe letërsi gjermane Drejtimi ekonomi dhe biznes ...
[повеќе]

Studimet e disperzuara në Shkup

  Programi studimor Informatikë Programi studimor Kimi-Fizikë Programi studimor Biologji Programi studimor Matematikë Programi studimor Psikologji Filologji orientale Programi studimor Gjuhë dhe letërsi angleze Programi studimor Gjuhë dhe letërsi gjermane Drejtimi gjyqësor E drejta ndërkombëtare ...
[повеќе]
вкупно: 5 | прикажани: 1 - 5
Државен универзитет во Тетово
image Почитувани претставници на медиумите, ја повикавме денес оваа конференција за да Ве информираме непосредно
image Државниот универзитет во Тетово денес го посети амбасадорот на САД во Македонија, Пол Волерс.
image "ЗАЕДНО За современ и реформиран универзитет За универзитетска автономија и академска слобода За добар и транспарентен менаџмент"   Господ
image На денешната средба со новинарите, ректорот на ДУТ, проф. д-р Вулнет Амети, во придружба